Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KızKızlar sizce cinsiyet ne tahminlerinizi bekliyorum doktor bir tahminde bulundu ama sizinde fikirlerinizi merak ettim
Nerden anladınız ben hiç anlayamıyorum da
Kesin erkek benceKızlar sizce cinsiyet ne tahminlerinizi bekliyorum doktor bir tahminde bulundu ama sizinde fikirlerinizi merak ettim
Ahahahhaa bende kessin erkek dedim baştan beri ama doktor kız dedi tabi ben hala da erken olduğunu düşünüyorum sanki değişecek gibiKesin erkek bence![]()
Olabilir canım kaç haftalık ben keseden ve bebek pozisyonundan erkeğe benzettim hadi hayırlısı canımAhahahhaa bende kessin erkek dedim baştan beri ama doktor kız dedi tabi ben hala da erken olduğunu düşünüyorum sanki değişecek gibi![]()
Şuan 15+1 ama gittiğimde 14 haftalıktı ayy insan çok heyecanlanıyor bi an önce öğrenmek istiyorum bir kızım var ona bir kız kardeş gelse hiç fena olmaz gibiOlabilir canım kaç haftalık ben keseden ve bebek pozisyonundan erkeğe benzettim hadi hayırlısı canım
Bu haftalar yanılma haftası canım ben 17 de öğrendim net ama gine de tereddütlüydüm dedım doktor net dedi ama ben gine soracam birdahaki randovu daŞuan 15+1 ama gittiğimde 14 haftalıktı ayy insan çok heyecanlanıyor bi an önce öğrenmek istiyorum bir kızım var ona bir kız kardeş gelse hiç fena olmaz gibi
Evet bende ondan dolayı yanılma olur diye düşünüyorum tek temennim sağlıkla doğması herkesin bebekleri için inşallahBu haftalar yanılma haftası canım ben 17 de öğrendim net ama gine de tereddütlüydüm dedım doktor net dedi ama ben gine soracam birdahaki randovu da
Elhamdülillah net dedı
Ama kız diyenlerde yanılma çok oluyormuş gelinlerimizdwn biliyorum inşallah sağlıklı dünyaya gelsinler de başka sey ıstemıyoz
Olabilir canım kaç haftalık ben keseden ve bebek pozisyonundan erkeğe benzettim hadi hayırlısı canım