Cinsiyet tahmini

evrimcim

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2023
61
10
18
25
Kızlar sizce cinsiyet ne tahminlerinizi bekliyorum doktor bir tahminde bulundu ama sizinde fikirlerinizi merak ettim

Eklentiler

• IMG_498C7B6A-A931-41C2-B044-E1AB6C9E67A3.webp
    IMG_498C7B6A-A931-41C2-B044-E1AB6C9E67A3.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 22
Ahahahhaa bende kessin erkek dedim baştan beri ama doktor kız dedi tabi ben hala da erken olduğunu düşünüyorum sanki değişecek gibi😂
Olabilir canım kaç haftalık ben keseden ve bebek pozisyonundan erkeğe benzettim hadi hayırlısı canım

Olabilir canım kaç haftalık ben keseden ve bebek pozisyonundan erkeğe benzettim hadi hayırlısı canım
Şuan 15+1 ama gittiğimde 14 haftalıktı ayy insan çok heyecanlanıyor bi an önce öğrenmek istiyorum bir kızım var ona bir kız kardeş gelse hiç fena olmaz gibi

Şuan 15+1 ama gittiğimde 14 haftalıktı ayy insan çok heyecanlanıyor bi an önce öğrenmek istiyorum bir kızım var ona bir kız kardeş gelse hiç fena olmaz gibi
Bu haftalar yanılma haftası canım ben 17 de öğrendim net ama gine de tereddütlüydüm dedım doktor net dedi ama ben gine soracam birdahaki randovu da
Elhamdülillah net dedı
Ama kız diyenlerde yanılma çok oluyormuş gelinlerimizdwn biliyorum inşallah sağlıklı dünyaya gelsinler de başka sey ıstemıyoz

Bu haftalar yanılma haftası canım ben 17 de öğrendim net ama gine de tereddütlüydüm dedım doktor net dedi ama ben gine soracam birdahaki randovu da
Elhamdülillah net dedı
Ama kız diyenlerde yanılma çok oluyormuş gelinlerimizdwn biliyorum inşallah sağlıklı dünyaya gelsinler de başka sey ıstemıyoz
Evet bende ondan dolayı yanılma olur diye düşünüyorum tek temennim sağlıkla doğması herkesin bebekleri için inşallah

Rica etsem cinsiyet tahmini yaparmisiniz

Eklentiler

• 1000026623.webp
    1000026623.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 2
Back
X