- 10 Şubat 2025
- 22
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi papatyacem
-
Hım nasıl anladınız acaba merak ediyorum bendeMerhaba bana kız gibi geldi
2. Fotoğrafta nubu düz duruyorHım nasıl anladınız acaba merak ediyorum bende
Evet ilk attıklarım erkek ikinci kız gibi geldi banada teşekkür ederim2. Fotoğrafta nubu düz duruyor
Aslında doktorum o ayakları dedi bak kapatmış gözükmüyor dedi o gördüğümüz yer büyük ihtimalle ayakları nubu gözükmüyor sonra ikinci de kız benziyor dediğinde bana ultrason kağıdı vermedi gördüğünüz resimde de o ayakları dedi gözükmüyor dediMerhaba bana kız gibi geldi
Bu nub diye biliyorum ama yanlışta olabilir benim kızımda da böyle görünüyordu da o yüzden benzettim allah gönlünüze göre versin inşallahAslında doktorum o ayakları dedi bak kapatmış gözükmüyor dedi o gördüğümüz yer büyük ihtimalle ayakları nubu gözükmüyor sonra ikinci de kız benziyor dediğinde bana ultrason kağıdı vermedi gördüğünüz resimde de o ayakları dedi gözükmüyor dedi
Canım
Hım sağlıcakla gelsinler canım ozman hayırlısı olsun inşallahBu nub diye biliyorum ama yanlışta olabilir benim kızımda da böyle görünüyordu da o yüzden benzettim allah gönlünüze göre versin inşallah
İnşallahHım sağlıcakla gelsinler canım ozman hayırlısı olsun inşallah
hafta daha bekliycem canım yazarım sizlere ozmanBana erkek gibi geldi
İki
hafta daha bekliycem canım yazarım sizlere ozman
İki hafta yazmak istedimİki
hafta daha bekliycem canım yazarım sizlere ozman
Benimkini nedir sizce2. Fotoğrafta nubu düz duruyor
Kaç haftalık canım şuan ben anlayamadımBenimkini nedir sizce
Benimkini nedir sizce2. Fotoğrafta nubu düz duruyor
11+1di ultrason görüntüsünde pazartesi gitmiştimKaç haftalık canım şuan ben anlayamadım
Benimkini nedir sizce
11+1di ultrason görüntüsünde
Erkek olabilirBenimkini nedir sizce
Erkek olabilir
13. Haftadan sonra net belli olur bence bacaklarını kapatmazsaInstagramda bazı yerlere baktırdım 4 kişi kız 1 kişi erkek dedi bende çok merak ediyorum 11+3 oldum ayrıntılı ultrason da beli olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?