Cinsiyet tahmini

papatyacem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
14
2
1
29
Merhaba cinsiyet tahmin edebilecek varmı Tabiki her şeyi Allah bilir ben hep erkek hissediyordum ismi bile hazırdı iki hafta önce doktorum bir şeye benziyor isterseniz söyleyim dedi biz de süpriz yapacağımız için söylemedi haftaya söylerim dedi dün gittiğimde kendini göstermiyor dedi söylemedi bende geçen hafta belli oluyor demişsiniz bu hafta söylemediniz dedim o da kendini göstermiyor dedi sonra gidip bir şeyler yedim yine bakmasını rica ettim bu sefer bakınca çok hareketli bir bebek dedi ben hareketli olduğunu söyledim de hayır hissedemezsin daha çok küçük o bağırsak harekedir dedi sonra kendisi de çok hareketli olduğunu görünce a dedi bu bebek çok hareketli bir bebek yerinde durmuyor göremiyorum dedi sonra çok çok zar zor da olsa biraz kıza benziyor ama emin değilim dedi yani çok zor görüyorum dedi değişebilir gibisinden konuştu ultrasaon resimerini atmak istiyorum önce iki yeni çektirdiğim iki ultrason resmi var bakıp yorum yapabilir misiniz önce iki kızım bir oğlum var bende bu yüzden Buda oğlan olursa iyi olur diyordum her şey kısmet sağlıcakla gelsinler teşekkür ediyorum şimdiden

Eklentiler

• 656CA8EB-B215-4A1B-BCFB-ED78002F1ABC.webp
    656CA8EB-B215-4A1B-BCFB-ED78002F1ABC.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2609.webp
    IMG_2609.webp
    42 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_2801.webp
    IMG_2801.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_2800.webp
    IMG_2800.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba bana kız gibi geldi
Aslında doktorum o ayakları dedi bak kapatmış gözükmüyor dedi o gördüğümüz yer büyük ihtimalle ayakları nubu gözükmüyor sonra ikinci de kız benziyor dediğinde bana ultrason kağıdı vermedi gördüğünüz resimde de o ayakları dedi gözükmüyor dedi
Canım

Aslında doktorum o ayakları dedi bak kapatmış gözükmüyor dedi o gördüğümüz yer büyük ihtimalle ayakları nubu gözükmüyor sonra ikinci de kız benziyor dediğinde bana ultrason kağıdı vermedi gördüğünüz resimde de o ayakları dedi gözükmüyor dedi
Canım
Bu nub diye biliyorum ama yanlışta olabilir benim kızımda da böyle görünüyordu da o yüzden benzettim allah gönlünüze göre versin inşallah

Eklentiler

• IMG_9239.webp
    IMG_9239.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 9
Back
X