Cinsiyet tahmini

turuncujupiter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
9
2
1
25
Merhaba 12 haftalık gebelikten görüntü cinsiyetini tahmin edebilecek olan var mı lütfen tecrübeli olanlar yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_7343.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 171
Yaaa teşekkür ederim inşallah Nasıl tahmin ediyorsun bir yeni detaylı görsel var ona da bakabilir misin
Kızımda oldu,oğlum da çok şükür...Onların keselerinden tahmın etmeye calısıyorum sadeceBence hamileliğin en zevkli en heyecanlı zamanıda bu zaman zaten...Ta bi bazı keseler de yuvarlak gozukuyor ama erkek de cıkabılıyor istisnai durumlar da var bende öylesine tahmınde bulunuyorum işte

İlk ultrason fotosundakı goruntuyle tahmınde bulunuyorum bende kızımda cunku geldım eve actım oglumun ultrasonunu koydum yan yana evet fark var demıstım.. Yani kız gibi gördüm sizinkini de sağlıkla gelsin

Yaa sen öyle söyleyince o kadar mutlu oluyorum ki tabii ki sağlıklı olsun ama eşimin hiç kız kardeşi olmadığı için erkek genetik baskın olduğu için kız çok istiyorum teşekkür ederim
İnşallah sağlıcakla gelsin ama ben çok araştırıyorum ve çok kişiye yorum yaptım hep tuttu. Allah'ın izniyle sizin de gönlünüzdeki olur da yine tutar inşallah

Kızlar sizce kız mı erkek mi 11 haftalık

Eklentiler

• EEBB63A7-A0BB-4227-B282-072F6562E861.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…