Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aslında cinsiyet belli gibi . 12+5 teyiz doktor yüzde 70 tahminde bulundu muhtemelen dedi . Yanılma payı da olabilir gerçi bi de siz bakın![]()
Teşekkür ederim canımKız bence
Erkek gibi kesenin şeklinden oval çünkü ve girinti çıkıntı var daha oval yuvarlak keselere kız diyorlar erkek olduğunu düşündüm bende Hemşireyim12. Haftadayız erkek gibi görüyorım dedi ama sizce erkekmi bakarmısınız kızlarEki Görüntüle 3657987
Ayyy teşekkür ederimErkek gibi kesenin şeklinden oval çünkü ve girinti çıkıntı var daha oval yuvarlak keselere kız diyorlar erkek olduğunu düşündüm bende Hemşireyim![]()
Tahmin edermisinizKız bence
KızEki Görüntüle 3658081 benim içinde bakabilirsiniz
Kızlar aslında cinsiyet belli gibi . 12+5 teyiz doktor yüzde 70 tahminde bulundu muhtemelen dedi . Yanılma payı da olabilir gerçi bi de siz bakın![]()
Ay yokmu tahmin kizlarrrcımmEki Görüntüle 3659747 3 boyutlu cinsiyeti erkek dedi diğer doktor ama kendi doktorum söylemedi haftaya söylicem dedi sizce ne çok merak ediyorum tecrübeli anneler sağlıkçılar yardım![]()
Bakın bacak arası videodan da çekip arıyım kızlarAy yokmu tahmin kizlarrrcımm![]()
Ay çok teşekkür ederim 1 oğlum var kız istiyoruz
Yokmu tahmin bana daBakın bacak arası videodan da çekip arıyım kızlar![]()
ceceKızlar aslında cinsiyet belli gibi . 12+5 teyiz doktor yüzde 70 tahminde bulundu muhtemelen dedi . Yanılma payı da olabilir gerçi bi de siz bakın![]()