- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi Babynurrrr
-
Ay beni de yorumlar mısınız son adet tarihim 13 haziranKız bebeğiniz . Ultrason da varsa bakarım
Benimkini de tahmin edebilir misinizKese sanki yuvarlak ve toplu kız diyorum
Ne kadarlikk bebekBenimkini de tahmin edebilir misiniz
Senin bebeğin erkek kesin. Son regl tarihin nedir
10+2 benimkini de yorumlar mısınızNe kadarlikk bebek
Son regl tarihin nedirMerhabaaa cinsiyetine tahmin yapar mısınız
14. Hafta
Kız bebek diye hesapladım :)4 hazirannn
Kız bebek diye hesapladım :)
Evet sayıda kız sayısı görüntü de aynı şekilde kıza benziyor sağlıkla alın kucağınızaYa doktor da öyle tahmin etti çok sevindim
Son regl tarihini neye göre hesaplıyorsunuzKız bebek diye hesapladım :)
Sizi pek bilemedimAy beni de yorumlar mısınız son adet tarihim 13 haziran
Son regl tarihini neye göre hesaplıyorsunuz
Ona göre de tahminim var sayılarlaSon regl tarihini neye göre hesaplıyorsunuz
Ben de söyleyeyimSizi pek bilemedim
Ona göre de tahminim var sayılarla
25 normalde hep erkek sayısıydı ama bu sene hep kız gidiyor benim tahminim kız üzerine yine ultrason varsa atabilirsinBen de söyleyeyim25 haziran
25 normalde hep erkek sayısıydı ama bu sene hep kız gidiyor benim tahminim kız üzerine yine ultrason varsa atabilirsinkız bebek diyorum yani
Atayım 7 haftalık var en son daha bidaha haftaya gidicem25 normalde hep erkek sayısıydı ama bu sene hep kız gidiyor benim tahminim kız üzerine yine ultrason varsa atabilirsinkız bebek diyorum yani
Bilemiyorum çok merakla bekleyiş sürüyor benim içimden sanki erkek geçiyor ama haftalar önce daha bebeği bilmeden sağ tarafımda Ağrı vardı sanki Bebek sağdan yerleşti ve hamileliğim aşırı rahat geçiyor tatlida eksi de severim vs bunlar ama sanırım cinsiyetten çok bünyeyle alakalıAtayım 7 haftalık var en son daha bidaha haftaya gidicem
Bence de bünye ile alakalı tamamen bende öyleyim mesela ama doktor erkeğe benzetti benim tarihim de 7 Haziran canım ama Allah gönlüne göre versin yine de rabbim bilir bunları eğlenceli tahminler sadece bi ablamdan öğrendim o kadarBilemiyorum çok merakla bekleyiş sürüyor benim içimden sanki erkek geçiyor ama haftalar önce daha bebeği bilmeden sağ tarafımda Ağrı vardı sanki Bebek sağdan yerleşti ve hamileliğim aşırı rahat geçiyor tatlida eksi de severim vs bunlar ama sanırım cinsiyetten çok bünyeyle alakalı
Sağol canım kesinlikle öyle Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsinBence de bünye ile alakalı tamamen bende öyleyim mesela ama doktor erkeğe benzetti benim tarihim de 7 Haziran canım ama Allah gönlüne göre versin yine de rabbim bilir bunları eğlenceli tahminler sadece bi ablamdan öğrendim o kadar
Merhabalar bana da yorum yapar mısınız rica etsem:) kese daha yok yeni öğrendim. 11.08.2026 son adet tarihim lütfenBence de bünye ile alakalı tamamen bende öyleyim mesela ama doktor erkeğe benzetti benim tarihim de 7 Haziran canım ama Allah gönlüne göre versin yine de rabbim bilir bunları eğlenceli tahminler sadece bi ablamdan öğrendim o kadar