- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi Babynurrrr
-
Bana da tahmin yapacak birileri yokmuSon adet 2 temmuz benim için de bi tahmin yaparmısınız 10 haftalık
Ay bana da tahmin eder misiniz daha bebek çok çok zor gözüküyor ama sat 3 AğustosKesin diyorum bak. 1 saysıı erkek sayısıdır. Bi ablam regl tarihine göre de tahmin eder her zaman Ve bebeğin pipisini gördümAllah bağışlasın sağlıkla al kucağına öğrenince lütfen yaz
Erkek bebek12 Haziran son tarih
Eki Görüntüle 3823100
12 Haziran son tarih
Eki Görüntüle 3823100
Normalde 12 saysıı kız bence ama senin ultrason erkeğe benziyor ya.12 Haziran son tarih
Eki Görüntüle 3823100
Erkek bebek canım tahminim öyle.Son adet 2 temmuz benim için de bi tahmin yaparmısınız 10 haftalık
@Babynurrrr ben de bekliyorum BacımmBana da cinsiyet tahmini yapar mısınız 15 haftalık görüntü son adet tarihim 26 Mayıs
Aşkım benimkine de bakar mısın son adet 3 Ağustos25 normalde hep erkek sayısıydı ama bu sene hep kız gidiyor benim tahminim kız üzerine yine ultrason varsa atabilirsinkız bebek diyorum yani
3 sayısı erkek sayısı canım ama senin tehlikeki yani kız olabilir çünkü ay 31 çekmiş. Sayı değişebilir. Ultrason fotoğrafı netleşince bana at anlarım hemenAşkım benimkine de bakar mısın son adet 3 Ağustos
Tamam aşkım teşekkür ederim3 sayısı erkek sayısı canım ama senin tehlikeki yani kız olabilir çünkü ay 31 çekmiş. Sayı değişebilir. Ultrason fotoğrafı netleşince bana at anlarım hemen
Bana da bakın lütfen, son adet tarihim 22 haziran ama bebiş o tarihten biraz daha önceye göre hesaplanıyor yani 18i yapınca tam haftası tutuyor doktora göre. Zaten hatırladığımda öncesinde başlamıştı. Tam akış 22 haziran o yüzden onu sayıyorum.rica ederim asko
@Babynurrrr13 mayıs son adet tarihi banada bi bakar mısın canım
26 normalde kız ama senin ki tehlikeli sayı ay 31 çektiği için değişebilir erkek olma ihtimali de var ama ben ultrasonu kıza benzettim.Bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız 15 haftalık görüntü son adet tarihim 26 Mayıs
13 mayıs son adet tarihi banada bi bakar mısın canım
13 Erkek bebek ama ultrasından seçemedim senin bebeği canım13 mayıs son adet tarihi banada bi bakar mısın canım
Ay nolur bana da bakın nolur 11 Ağustos son adet tarihim26 normalde kız ama senin ki tehlikeli sayı ay 31 çektiği için değişebilir erkek olma ihtimali de var ama ben ultrasonu kıza benzettim.
Nolur bana da bakın 11 Ağustos son adet karindan usg13 Erkek bebek ama ultrasından seçemedim senin bebeği canım
Ultrason var mı acabaAy nolur bana da bakın nolur 11 Ağustos son adet tarihim