Kızlar doktorum kalp atışı hızı 140 altındaysa erkek üstündeyse kız olabiliyormuş bilimsel olarakda gerçekliği varmış üstünde araştırma yapıyolarmış doğru çıkan varmı
Aynen ya hamile olmak ne zormuşSen 16.haftaya kadar nasil dayancan çok mrk ediyrm hergün cinsiyet konusu
Bu konuda malesef tırt çogu kişininki tutmadi forumu takip edersen:) zaten yüzde 50 50 ya tutar ya tutma ya kızya erkek
Ya aslında herkes farklı bişey söylüyor çok sinir oluyorum kafamı karıştırıyolar tamam diyorum hayırlısı neyse o olsun biri geliyor bişe diyor kafamı ona takıyorum sonradoğal olanlar çin takviminde çıkıyor çoğunlukla tutuyor.
Benim ablamlarında tutdu çin takvimi ama tutmayanlarda varmışdoğal olanlar çin takviminde çıkıyor çoğunlukla tutuyor.
Bence sen zorlaştiriyosun biraz böyle gecermi gebelik ya hergun kizmi erkekmi konu açiyosun biraz akisina biraksana..birak bi saglikla ilerleyisini takip et gebeligin cinsiyetini ogreniceksin ama daha var az sabret be arkadasm ya enteresansin vallahiAynen ya hamile olmak ne zormuş
Katılıyorum sanaBence sen zorlaştiriyosun biraz böyle gecermi gebelik ya hergun kizmi erkekmi konu açiyosun biraz akisina biraksana..birak bi saglikla ilerleyisini takip et gebeligin cinsiyetini ogreniceksin ama daha var az sabret be arkadasm ya enteresansin vallahi
geç döllenme, aşılama,dondurulmuş tüp bebekle embriyo tutmayabiliyor cinsiyeti.Benim ablamlarında tutdu çin takvimi ama tutmayanlarda varmış
Ya pardon da merak edip bakıyoruz rahatsız olduysan yazmayı keser misin sen mantıklı bi insansan bakma o zaman ha şunuda söyliyim çok dengesizsin ilk çocuğu olup çok merak eden var insanlardan bilgi almak istiyenler var senin bilgilerin sana yetiyorsa ne mutlu sana kalkıp insanlarla alay ediceğine bi sor arkadaşım hayırdır neden bukadar önemli senin için diye bencilsinMantikli düsünun biraz yahu bu takvimler kalp atimi hesabi yaşa gore hesap falan hepsi fasa fiso zaten 2 seçenege sahipsin yari yariya tutma ihtimali ve tutmama ihtimalide ayni ne yani nerden bilcek bu hesaplar anlatirmisınız bana ilişki sırasinda hangi spermin yarısi kazandıginikomik
İnşallah tutar canımdoğal olanlar çin takviminde çıkıyor çoğunlukla tutuyor.
Birincisi her türlu fikre acık degilsen sen açmıycaksin burda konuYa pardon da merak edip bakıyoruz rahatsız olduysan yazmayı keser misin sen mantıklı bi insansan bakma o zaman ha şunuda söyliyim çok dengesizsin ilk çocuğu olup çok merak eden var insanlardan bilgi almak istiyenler var senin bilgilerin sana yetiyorsa ne mutlu sana kalkıp insanlarla alay ediceğine bi sor arkadaşım hayırdır neden bukadar önemli senin için diye bencilsin
yok canım öyle birşey benim bebeğimin 160 kalp atış hızı erkek dedi doktorumuz. sen zaten hissediyorsun emin ol içinden geçen neyse o oluyor. yani ben öyle düşünüyorumKızlar doktorum kalp atışı hızı 140 altındaysa erkek üstündeyse kız olabiliyormuş bilimsel olarakda gerçekliği varmış üstünde araştırma yapıyolarmış doğru çıkan varmı
Kaç haftalıkken 160 dı canımyok canım öyle birşey benim bebeğimin 160 kalp atış hızı erkek dedi doktorumuz. sen zaten hissediyorsun emin ol içinden geçen neyse o oluyor. yani ben öyle düşünüyorum
bir önceki kontroldeydi canım 3,5 aylık falandı o zaman yani. geçen cumartesi olan kontrolde de aynıydı.Kaç haftalıkken 160 dı canım
İlk kalp atışı önemliymiş 6,7 haftalıkda dinlediğin yani demekki bebek büyüdükçe kalp atışı hızlanıyorbir önceki kontroldeydi canım 3,5 aylık falandı o zaman yani. geçen cumartesi olan kontrolde de aynıydı.
Normaldede kadınların kalp atışı erkeklerden daha fazladırbir önceki kontroldeydi canım 3,5 aylık falandı o zaman yani. geçen cumartesi olan kontrolde de aynıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?