Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cudaka

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
402
107
23
28
Kızlar doktorum kalp atışı hızı 140 altındaysa erkek üstündeyse kız olabiliyormuş bilimsel olarakda gerçekliği varmış üstünde araştırma yapıyolarmış doğru çıkan varmı

Kızlar doktorum kalp atışı hızı 140 altındaysa erkek üstündeyse kız olabiliyormuş bilimsel olarakda gerçekliği varmış üstünde araştırma yapıyolarmış doğru çıkan varmı

Sen 16.haftaya kadar nasil dayancan çok mrk ediyrm hergün cinsiyet konusu
Bu konuda malesef tırt çogu kişininki tutmadi forumu takip edersen:) zaten yüzde 50 50 ya tutar ya tutma ya kız ya erkek

Sen 16.haftaya kadar nasil dayancan çok mrk ediyrm hergün cinsiyet konusu
Bu konuda malesef tırt çogu kişininki tutmadi forumu takip edersen:) zaten yüzde 50 50 ya tutar ya tutma ya kız ya erkek
Aynen ya hamile olmak ne zormuş

doğal olanlar çin takviminde çıkıyor çoğunlukla tutuyor.

doğal olanlar çin takviminde çıkıyor çoğunlukla tutuyor.
Ya aslında herkes farklı bişey söylüyor çok sinir oluyorum kafamı karıştırıyolar tamam diyorum hayırlısı neyse o olsun biri geliyor bişe diyor kafamı ona takıyorum sonra

Aynen ya hamile olmak ne zormuş
Bence sen zorlaştiriyosun biraz böyle gecermi gebelik ya hergun kizmi erkekmi konu açiyosun biraz akisina biraksana..birak bi saglikla ilerleyisini takip et gebeligin cinsiyetini ogreniceksin ama daha var az sabret be arkadasm ya enteresansin vallahi

Katılıyorum sana

Çin rus hangi takvim varsa tutmadi bende bu kalp atışı olayıda tutmadı

Mantikli düsünun biraz yahu bu takvimler kalp atimi hesabi yaşa gore hesap falan hepsi fasa fiso zaten 2 seçenege sahipsin yari yariya tutma ihtimali ve tutmama ihtimalide ayni ne yani nerden bilcek bu hesaplar anlatirmisınız bana ilişki sırasinda hangi spermin yarısi kazandıgini komik

Ya pardon da merak edip bakıyoruz rahatsız olduysan yazmayı keser misin sen mantıklı bi insansan bakma o zaman ha şunuda söyliyim çok dengesizsin ilk çocuğu olup çok merak eden var insanlardan bilgi almak istiyenler var senin bilgilerin sana yetiyorsa ne mutlu sana kalkıp insanlarla alay ediceğine bi sor arkadaşım hayırdır neden bukadar önemli senin için diye bencilsin

Birincisi her türlu fikre acık degilsen sen açmıycaksin burda konu
Ikincisi herkesin acilan konulara yorum yapma fikir beyaninda bulunma hakki var bu niye seni irgaliyo bu kadar uslubuna dikkat et ben alay etmiyorum ben fikrimi söyluyorum benim konuya bakiş acim seni hiç ilgilendirmez tarzimdan rahatsız olacak bi durumun varsa okumaz geçersin
Yazmayi kesip kesmemem seni alakadar etmez yoruma acik bi konu senin sözunle olacak degil
Dengesiz diyemezsin sen uslubuna dikkat et zoruna giden bi yorum varsa OKUMA sana hakarette bulunmadim ben sende hakaret edemezsin haddini bil
Bencil olup olmadigima sen karar veremezsin yine söylüyorum her fikre açık olmalisin yada olmuyosan onemsemeyip gecersin...Benim şahsima bu şekilde birebir yazili hakarette bulunamazsin kendine gel....

yok canım öyle birşey benim bebeğimin 160 kalp atış hızı erkek dedi doktorumuz. sen zaten hissediyorsun emin ol içinden geçen neyse o oluyor. yani ben öyle düşünüyorum

Rus takvimini dene etrafındaki hamilelerin ki hep doğru çıktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…