- 15 Ocak 2023
- 3.893
- 4.772
- 53
Kız gibiBana da tahminde bulunur musunuz çok küçük 7haftalk daha görüntü anca bı kadar net çıktı anladiysaniz tahmin eder mismiz acaba
Erkek gibi sizinki deBurada
Nasıl tshmij ediyorsunuz çok merak ettik teşekkürler bu aradaKız gibi
Erkek bu bebis sankiEki Görüntüle 3235731 bnm bebegime de bakalblrmsnz cinsiyet tahmini:)
Bende öyle hissediyorum:)Erkek bu bebis sanki
TeşekkürlerErkek gibi sizinki de
bize de yorum yapar mısınnn 7. hafta karından :))Erkek bu bebis sanki
Merhabalar benim için de yorum yapar mısınız acaba ilk gebeliğim burada henüz 6 haftalık şuan 9 olduk ama buradaki ultrason daha net diye atayım dedim . Şimdiden teşekkür ederimSizin erkek
Burada bebeği tam göremedim ama kız gibiMerhabalar benim için de yorum yapar mısınız acaba ilk gebeliğim burada henüz 6 haftalık şuan 9 olduk ama buradaki ultrason daha net diye atayım dedim . Şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 3237189
Şuan en son ultrason fotoğrafını buldum. Hislerim hep erkek yönündeydi çin takviminde de erkek olarak çıktı ama sizin yorumunuzu çok merak ettim bu fotoğraf ile daha net görmüş olursunuz umarımBurada bebeği tam göremedim ama kız gibi
Tamam bebek burada daha net gözüküyor kız değil erkekŞuan en son ultrason fotoğrafını buldum. Hislerim hep erkek yönündeydi çin takviminde de erkek olarak çıktı ama sizin yorumunuzu çok merak ettim bu fotoğraf ile daha net görmüş olursunuz umarımçok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza Eki Görüntüle 3237236
Bizede bi tahmin yapabilirmisin canımTamam bebek burada daha net gözüküyor kız değil erkek
ya bize de bir tahmin atsana noluuuur kimse tahmin yapmadı ultrason fotosundan her gün girip bakıyorum biri yanıtladı mı diye acı da yap bariTamam bebek burada daha net gözüküyor kız değil erkek
Bak yok mu buradan pek anlayamadımya bize de bir tahmin atsana noluuuur kimse tahmin yapmadı ultrason fotosundan her gün girip bakıyorum biri yanıtladı mı diye acı da yap bariuydur ya en kötü herhangi bir cevaba razıyım
ay var da evde onlar akşam atiyim ama hepsi aşağı yukarı böyle 7. hafta karından. Soldaki küçük yuvarlak şey bebekmiş işe yararsa böyle bir bilgi varBak yok mu buradan pek anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?