• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahminii

kmrymr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar 13+3 ultrason görüntüm cinsiyet tahmini yapar mısınız acaba ben başından beri erkek hissediyorum bütün hurafeleri yaptım (eğlencesine ) maya takvimi, çin takvimi, aşermeler, göbek şekli vs hepsi erkek sadece makas bıçakta makasa oturdum tek kız çıkan buydu onun dışında her şey erkek bizd baya meraklandık tahmininiz varsa alabilirim

Eklentiler

• IMG_0254.webp
    IMG_0254.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 187
Kızlar 13+3 ultrason görüntüm cinsiyet tahmini yapar mısınız acaba ben başından beri erkek hissediyorum bütün hurafeleri yaptım (eğlencesine ) maya takvimi, çin takvimi, aşermeler, göbek şekli vs hepsi erkek sadece makas bıçakta makasa oturdum tek kız çıkan buydu onun dışında her şey erkek bizd baya meraklandık tahmininiz varsa alabilirim
Bacak arası görünmedi mi hiç ultrasonda ?

Bizde de her şey kızdı, bir rus takvimi erkekti erkek oldu… ben usgden anlamadım

Belli oldumu

Merhaba benim de cinsiyet sayfaları 3 tanesine sordum kız doktor 14. Haftada kız dedi. Sürpriz olmazsa kızım olacak sanırım.

Back
X