Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada bu görüntü 12.haftadan bir görüntü, bilginiz olsunHerkese merhaba arkadaşlar. Sizden ricam ultrason görüntümle bir tahmininiz olur mu? Doktorum bir tahminde bulundu da 28'inde kesinleşecek kısmet olursa tamamensağlıklı olsun yeter tamam da merak da ediyor insan
Eki Görüntüle 2828178
Banada erkek gibi geldiBence erkekRegen_ :)
Kesin olmamakla birlikte kız gibi dedi doktorum :)) Hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinKız mı?Nosking
Benim hala gönlüme erkek gibi doğuyor ama kıza benziyor dedi doktorum :)) bakalım 28'inde kesinleşecek inşallah :)Bence erkekRegen_ :)
Ben simdi ramzi filan gibi teorileri ögrenmeye calışıyorum da etiketlediğim arkadaş bi dönerse iyi olacakKesin olmamakla birlikte kız gibi dedi doktorum :)) Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için![]()
İlla ki olmuştur. Açtığım başlıkta da dediğim gibi en son 12.haftada gittim, 28'inde diğer randevum.
Benim hala gönlüme erkek gibi doğuyor ama kıza benziyor dedi doktorum :)) bakalım 28'inde kesinleşecek inşallah :)
sanırım benimde işime yarayacak bilgilerle gelecek, inşallah gelirBen simdi ramzi filan gibi teorileri ögrenmeye calışıyorum da etiketlediğim arkadaş bi dönerse iyi olacak![]()
Sağlıkla gelsin de benim de öyle geçiyor içimdenBanada erkek gibi geldi![]()
Bu güzel haberi nasıl paylaşmam arkadaşım, merakla bekliyorum zaten :)) muhtemelen dağa taşa duyururumSağlıkla gelsin inş. Etiketlersin bizi ozaman merak ettim :)
Aslnda haftanız uygun cinsiyet tahminine doktor ne dedi pekiSağlıkla gelsin de benim de öyle geçiyor içimden![]()
En son 12.haftamda gitmiştim, o zaman kız gibi geliyor ama emin olamadım falan diye yuvarladıAslnda haftanız uygun cinsiyet tahminine doktor ne dedi peki
Aynen bu sefer kesinlesmis olurEn son 12.haftamda gitmiştim, o zaman kız gibi geliyor ama emin olamadım falan diye yuvarladı28'ine randevu verdi kesinleştirmek için o gün bakalım, çok dillendirme yalancı çıkma dedi, hayırlısı bakalım :))
Ben de kıza benzettimKız mı?Nosking
Çekirgeni yetiştir ustaaBen de kıza benzettim
Bana doktor gostermisti bebişin popişine bakiyorsun omurgasinin biraz ustunde bi cizgi var. Omurgaya paralelde kız 30 derecelik bi açı varsa erkekmişÇekirgeni yetiştir ustaa![]()