- 16 Aralık 2016
- 39
- 8
- 6
- 39
11+4 hamileyim ikili testte ults dr radyoloji uzmznı bacak kapali cinsiyet gozukmuo dedi bakti tekrar pipi goremiyorumama kiz diemem kiza benzio dedi.yanilis olabilirmi .ben ekek hisseduyorum en bastan beri ilkim kiz onla binu atasinda gebeligim daglar kadar fark var...kiz dejildiginde yanilma payi var mi
BEnim Dr 12+4 te kıza benZiyor dedi herkese kız olacak dedim değişir mi sitede düşünmüyor değilim bir kızım var
Bacak arasını falan gördü mü bebişin. Can'ım bende kızım diye seviyorum vallabana da 12. haftada kız dedi, 15. haftada erkek dedi. ben 3 haftadır kendımı kıza alıştırmıştım. Sonra mod değiştirmek zor oldu birkaç gün için. Ona da alışıosun tabi. 16. haftayı bekle derim cnm yoksa psikolojik olarak etkilenio insan.
Bacak arasını falan gördü mü bebişin. Can'ım bende kızım diye seviyorum valla
sen yine de 16. haftayı bekle cnm. Çevremdekilerin ve benim yaşadığım tecrübeyle söylüyorum. bana ve onlara kesin şu diyenler de doktordu.Kızlar bebeğim 13+6 da kesin kızmış bacak arası boştu
Ya bacak arası gördü ya yanılmaz diye düşünüyorum ama doğru söylüyorsun son muanede de kızçemi göstersin . Eşimle dün alışverişe gidecektik dedik şimdi alırız iadesi olmaz değişim olmaz. Tamam evet kızımız ama Allah bilir yani. Bi Bebek takımı en ucuzu 60-70 lirasen yine de 16. haftayı bekle cnm. Çevremdekilerin ve benim yaşadığım tecrübeyle söylüyorum. bana ve onlara kesin şu diyenler de doktordu.
Evet cmm dogum yaptim ve bir oglusum oldu simdi 4 aylikarkadaşım doğum yapmışsındır artık tarihe bakarsak, kız mı oldu erkek mi, benzer bir durumu suan ben yasıyorum. 12 haftalıkken kız dedi 15. haftamdayım suan erkek dedi hatta kesin dedi.
SELAMLARAllah bağışlasın..Benim 4 yaşında bir prensesim var..4 aylık himileyim. 12. haftada dr. oğlana benziyor ama erken dedi. 15. haftada başka bir doktora gittim yüzde 90 kız dedi..çin takvimi, bebeğin kesedeki konumu, benim hislerim oğlan yönündeydi..Yanlış anlaşılmasın ama rahatsızlıklarım var. başka çocuk doğurmam çok zor. iki cinsten evladım olsun isterim..Kız ise hoşgelir gene..acaba diyorum ihtimal var mı???
DOĞUM YAPMIŞSINIZDIR HERALDE CİNSİYETİ NE OLDU ÇOK MERAK ETTİM.11+4 hamileyim ikili testte ults dr radyoloji uzmznı bacak kapali cinsiyet gozukmuo dedi bakti tekrar pipi goremiyorumama kiz diemem kiza benzio dedi.yanilis olabilirmi .ben ekek hisseduyorum en bastan beri ilkim kiz onla binu atasinda gebeligim daglar kadar fark var...kiz dejildiginde yanilma payi var mi
Can'ım inşlh senin bebiş erkektir 12 haftalık usg resmî var mı? Benim bebeğime 12 de benZiyor dedi kız çıktı gerçektenSELAMLAR
BENİMDE 2 KIZIM VAR 3.CÜ BEBEĞE HAMİLEYİM 12.HAFTADA DR.KIZA BENZİYOR DEDİ SİZİNKİ NETİCEDE NE OLDU ONU ÇOK MERAK ETTİM.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
SELAMLAR
BENİMDE 2 KIZIM VAR 3.CÜ BEBEĞE HAMİLEYİM 12.HAFTADA DR.KIZA BENZİYOR DEDİ SİZİNKİ NETİCEDE NE OLDU ONU ÇOK MERAK ETTİM.CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?