Allah gönlüne göre versin canım. Ben de çok kız istiyorum ama erkeğe benzetti çoğu kişiCanım erkek orda bı çıkıntı var ama kesin erkrk bende hamileyim bende erkek istiyorum benide duana eklermisin hamillerin dua kabul olmuş adım pınar lütfen banada erkek bebek için dua edermisin lütfen kizlaramin
Canım tam 10 haftalık yemek konusunda falan aynıyım hiç değişmedim canım özel olarak bir şey istemiyor tedavi ile oldu sağ yumurtam oluştu bir tane bebeğim sağ da tuttu ilişki saatlerimiz yumurtlamadan 12 veya 18 saat önce ve yumurtlamadan 18 saat sonra oldu ..ve 4 hafta 3 günlük beta hcg 2550 idi baya uzun oldu canımErkek gibi şimdi kaç haftalısiniz canınız neler istiyor mesela
Göremedim valla benaminn
Bir yerden izlemiştim yuvarlak siyah bir nokta var orda oraya rahim diyorlar yine de bilmiyorum hersey gönlünüzce olsun
Bana da yorumİnşallah öyledir aminn
Evet çıkıntı var dikkat li bakınca gözüküyor parmağınızın imzasından bakın gorerisnjz ama tabi doktor dhaa iyi bilir rabbim sizinde gönlünüze göre versin insallhAllah gönlüne göre versin canım. Ben de çok kız istiyorum ama erkeğe benzetti çoğu kişi
Amin inşallah canımEvet çıkıntı var dikkat li bakınca gözüküyor parmağınızın imzasından bakın gorerisnjz ama tabi doktor dhaa iyi bilir rabbim sizinde gönlünüze göre versin insallh
Bir yerden izlemiştim yuvarlak siyah bir nokta var orda oraya rahim diyorlar yine de bilmiyorum hersey gönlünüzce olsun
Gerçekten merak ettim şimdi..Şu gördüğüm çıkıntının yanında dediğiniz siyah nokta var evet..Konu sahibi cinsiyeti öğrenirseniz beni de etiketlermisiniz
Gerçekten merak ettim şimdi..Şu gördüğüm çıkıntının yanında dediğiniz siyah nokta var evet..Konu sahibi cinsiyeti öğrenirseniz beni de etiketlermisinizi
İlerde hepimiz bebeklerimizin kız mı erkek mi olduğunu öğreneceğiz hanımlar sabırGerçekten merak ettim şimdi..Şu gördüğüm çıkıntının yanında dediğiniz siyah nokta var evet..Konu sahibi cinsiyeti öğrenirseniz beni de etiketlermisi
Gerçekten merak ettim şimdi..Şu gördüğüm çıkıntının yanında dediğiniz siyah nokta var evet..Konu sahibi cinsiyeti öğrenirseniz beni de etiketlermisiniz
Rabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı Nasib eder inşallah erkek gibi yani cinsiyeti öğrenince buraya yazın bende merak ettimCanım tam 10 haftalık yemek konusunda falan aynıyım hiç değişmedim canım özel olarak bir şey istemiyor tedavi ile oldu sağ yumurtam oluştu bir tane bebeğim sağ da tuttu ilişki saatlerimiz yumurtlamadan 12 veya 18 saat önce ve yumurtlamadan 18 saat sonra oldu ..ve 4 hafta 3 günlük beta hcg 2550 idi baya uzun oldu canım
Tabi yazarımRabbım hayırlısıyla kucağınıza almayı Nasib eder inşallah erkek gibi yani cinsiyeti öğrenince buraya yazın bende merak ettim
Kız gibi benceMerhaba kızlar bizde 11 hafta 2 günlük bizim içinde tahminde bulunurmusunuz ilk gebeliğim kız erkek sağlıklı oldun da yeter ki sadece merakEki Görüntüle 3318593
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?