Doğuma Hazırlık cinsiyet tahminleri fosss cikti:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Canlarim 2 gun once bebisimin kiz oldugunu ogrendim:)) ve simdiye kadarki tum tahminler fos cikti,sizde inanmayin.beklentiniz varsa hayal kirikligi yasardiniz...karnim sivriydi oglan dediler kiz cikti.gece bulantim ve ayak usumem vardi oglan dediler kiz cikti.tatliya aserdim.oda yaniltti...yani canlarim bunlarin hiccc birine inanmayin.yasanmis ve bire bir gorulmustur :)

Ben ekşiye aşerdim erkek çıktı benim de tam tersiydi yani bence tahminler falan fasa fiso :):63:
Tebrik ederimm:KK46:

Benim de ilk hamileligim de de şimdiki hamileligim de de yediğim şeylerayni karın seklim aynı ilk çocuğum kızdı şimdi de erkek bebek bekliyorum. Ben de inanmıyorum böyle şeylere.

Benim de Çin Takvimi, Rus Takvimi, yüzük falı, kan yenilenme hesabı, ikili testteki değerlerden tahmin, hatta 12. haftada doktor kız dedi. Bir tek aile büyükleri erkek diyordu da sinir oluyordum, o zaman gönlümden kız geçiyordu çünkü. Bebiş erkekmiş sonuçta. Şimdi doğurmuşum gibi öyle alıştım ki oğluşuma, hiçbir şeye değişmem, demek gerçekten de insan ne doğuracaksa en güzeli oymuş:)

Benim de Çin Takvimi, Rus Takvimi, yüzük falı, kan yenilenme hesabı, ikili testteki değerlerden tahmin, hatta 12. haftada doktor kız dedi. Bir tek aile büyükleri erkek diyordu da sinir oluyordum, o zaman gönlümden kız geçiyordu çünkü. Bebiş erkekmiş sonuçta. Şimdi doğurmuşum gibi öyle alıştım ki oğluşuma, hiçbir şeye değişmem, demek gerçekten de insan ne doğuracaksa en güzeli oymuş:)
Canim anlamadim,ilerleyen hamilelik aylarinda da mi kiz dedi dr...dogunca surpriz mi oldu?

Benim arkadaşımın da tüm belirtiler kızdı. Erkek olacakmış hayırlısıyla. Ekşi yemesi, karın şekli, çin takvimi, rus takvimi hepsi kız diyordu. Yani gerçekten bunlar fasa fiso. Hatta bir deyim vardıya "ye ekşiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı" biz onu ye ekşiyi çıkar berkeyi, ye tatlıyı çıkar nazlıyı diye değiştirdik :KK70::KK70::KK70:

Canlarim 2 gun once bebisimin kiz oldugunu ogrendim:)) ve simdiye kadarki tum tahminler fos cikti,sizde inanmayin.beklentiniz varsa hayal kirikligi yasardiniz...karnim sivriydi oglan dediler kiz cikti.gece bulantim ve ayak usumem vardi oglan dediler kiz cikti.tatliya aserdim.oda yaniltti...yani canlarim bunlarin hiccc birine inanmayin.yasanmis ve bire bir gorulmustur :)
aynen belirtilerim hep kız gibiydi çin takvimi rus takvimi kan yenileme teorisi hepsi kızdı sonuç bir oğlum olacak inşallah

benim de karnıma ve belirtilere göre erkek diyen cok oldu çin takvimi de erkek diyordu
ben kız çok istiyordum allah biliyor ya :)içten içe kızıyordum bile sürekli erkek diyenlere
amaaa kızım olacak :))
hala inatla bu erkek karnı diyenler var ultrasona götürmek istiyorum onları görmeden inanmayacaklar

Benim de Çin, Rus takvimi erkek diyordu.
Kusmam, bulantım, sivilcem, çirkinleşmem olmadı.
Ne tatlıya ne tuzluya aşerdim.
Son derece belirtisiz bir hamilelik geçirmekteyim.
Ve kızım olacak inşallah.

Aynı şeyleri ben de yaşadım
Hepsin de kız çıktı. İşin kötüsü ben de alıştım kızım olacak diye. 17 haftaya kadar göstermedi oğluşum, ben de kız ya ondandır diye yormuştum bu durumu.
Sonra drumuz oğlan geliyor deyince beynime balyoz yemiş gibi olmuştum. Şimdi de diyorum iyiki oğlum oluyor.
Aşk o Aşkkk:)

Bana da hep tatlı yediğin için erkek diyorlar ama ben böyle şeylere pek inanmıyorum :)

Bende 15 haftalık hamileyim bu zamana kadar 5 Dr a gittim hepsi erkek dedi ama cin takvimi rus takvimi yüzük testi yok makas bıçak hepsi kız çıkıyor içimdeki his sonmuyor kız hissediyorum ben ama dün Dr pipisini gösterdi hı oğlum var 7 yaşında acaba değişirmi yani yanilma olan varmı hiç

Merhaba bende 16+4 teyim.İlk gebeliğim kızım olacağını öğrendim dün:anneadayı:Herkes erkek bebek derken belirtilere göre güya ben hep karnımı kızım diye sevdim :)Ve düne kadar da ne ben sordum ne de doktorum yorum yaptı cinsiyet hakkında.Dün soracaktım ama bana fırsat vermedi doktorum :) Bir kızım olacak ama önümüzdek ay ayrıntılı ultrasonum var böyle yanılmaları çok duyuyorum o nedenle ayrıntılı ultrasona kadar emin olamayacağım .Yanılma payı nedir bu haftada umarım yoktur :KK200::anneadayı:

Kızlar bence insan sevdiği şeye aşeriyor cinsiyetle alakası yok.rabbim hepinize gönlünüzdekini nasip etsin="esma2011, post: 42655644, member: 688387"]Benim de ilk hamileligim de de şimdiki hamileligim de de yediğim şeylerayni karın seklim aynı ilk çocuğum kızdı şimdi de erkek bebek bekliyorum. Ben de inanmıyorum böyle şeylere.[/QUOTE]
Kizlar

Back
X