Canim anlamadim,ilerleyen hamilelik aylarinda da mi kiz dedi dr...dogunca surpriz mi oldu?Benim de Çin Takvimi, Rus Takvimi, yüzük falı, kan yenilenme hesabı, ikili testteki değerlerden tahmin, hatta 12. haftada doktor kız dedi. Bir tek aile büyükleri erkek diyordu da sinir oluyordum, o zaman gönlümden kız geçiyordu çünkü. Bebiş erkekmiş sonuçta. Şimdi doğurmuşum gibi öyle alıştım ki oğluşuma, hiçbir şeye değişmem, demek gerçekten de insan ne doğuracaksa en güzeli oymuş:)
Hayır canım doktor 12. haftada yüksek ihtimal kız demişti, 16'da net bir şekilde erkek olduğunu gördük, şubatta doğacak inşallah oğlum:)Canim anlamadim,ilerleyen hamilelik aylarinda da mi kiz dedi dr...dogunca surpriz mi oldu?
aynen belirtilerim hep kız gibiydi çin takvimi rus takvimi kan yenileme teorisi hepsi kızdı sonuç bir oğlum olacak inşallahCanlarim 2 gun once bebisimin kiz oldugunu ogrendim:)) ve simdiye kadarki tum tahminler fos cikti,sizde inanmayin.beklentiniz varsa hayal kirikligi yasardiniz...karnim sivriydi oglan dediler kiz cikti.gece bulantim ve ayak usumem vardi oglan dediler kiz cikti.tatliya aserdim.oda yaniltti...yani canlarim bunlarin hiccc birine inanmayin.yasanmis ve bire bir gorulmustur :)
Aynı şeyleri ben de yaşadımBenim de Çin Takvimi, Rus Takvimi, yüzük falı, kan yenilenme hesabı, ikili testteki değerlerden tahmin, hatta 12. haftada doktor kız dedi. Bir tek aile büyükleri erkek diyordu da sinir oluyordum, o zaman gönlümden kız geçiyordu çünkü. Bebiş erkekmiş sonuçta. Şimdi doğurmuşum gibi öyle alıştım ki oğluşuma, hiçbir şeye değişmem, demek gerçekten de insan ne doğuracaksa en güzeli oymuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?