- 19 Haziran 2018
- 185
- 182
- 18
- 36
- Konu Sahibi Papatyaaa58
-
KizEki Görüntüle 2200248 bizede yorum yapabilirmisiniz 12 haftalık görüntüsü bebeğimin
neye göre yorum yaptınız çok merak ettim çünkü nub olayını hiç anlamıyorum dr um henüz erken ama erkeğe benziyo tek çizgi var dedi 2 çizgi olunca kız oluyo dedi tam anlamadım açıkçası nerde çizgi sormayada çekindim :))
Kız :)Eki Görüntüle 2200248 bizede yorum yapabilirmisiniz 12 haftalık görüntüsü bebeğimin
Kıza benzettim. Başka görüntü var mı ?birde bu bebeğe yorum yapabilirmisiniz Eki Görüntüle 2205607
nub gözükmüyo neye göre anlıyorsunuzKıza benzettim. Başka görüntü var mı ?
Çok hafif görünüyor :)nub gözükmüyo neye göre anlıyorsunuz
birde bu foto var :)Çok hafif görünüyor :)
Evet kız :)birde bu foto var :)Eki Görüntüle 2205616
Evet kız :)
bu son fotodaki bebek erkekEvet kız :)
Hımmm olabilir. :) sonucda sadece tahmin yürütüyorz teoriye göre . :)bu son fotodaki bebek erkek
son fotodaki kardesimin bebegi o kesin erkek ilk foto benim bebegim dr tek cizgi var erkege benziyo dedi cift olunca kiz oluyo dedi nublami alakali cizgi dedigi bilmiyorumHımmm olabilir. :) sonucda sadece tahmin yürütüyorz teoriye göre . :)
Olabilir. Nub kızda yatay şekilde. Erkekte dik yukarı doğru olur diye biliyorm. Buna gmre yorum yaptm :)son fotodaki kardesimin bebegi o kesin erkek ilk foto benim bebegim dr tek cizgi var erkege benziyo dedi cift olunca kiz oluyo dedi nublami alakali cizgi dedigi bilmiyorum
yorumların için tşkr ederim canım.sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşOlabilir. Nub kızda yatay şekilde. Erkekte dik yukarı doğru olur diye biliyorm. Buna gmre yorum yaptm :)
Aminnnyorumların için tşkr ederim canım.sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?