cinsiyet tespitinde ne yediniz anneler,deneyimlerinize ihtiyacım var...

scusamalizia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
77
5
86
16 haftalık hamileyim ve dün sağlığını ve cinsiyetini öğreniriz ümidiyle doktora gittik.giderkende koca bir tablet damak yedim ama hiçbi faydası olmadı.minik kuzumun kalbini duyduk,ayakları elleri ve kendi büyümüş,yüzü şekillenmiş azıcık ama bacaklarını açmadı kerata:)öğrenemeden geri geldik tabi:)haftaya bi daha gidicez,ne önerirsiniz hamişler ve anneler:):nazar::nazar::nazar:

16 haftalık hamileyim ve dün sağlığını ve cinsiyetini öğreniriz ümidiyle doktora gittik.giderkende koca bir tablet damak yedim ama hiçbi faydası olmadı.minik kuzumun kalbini duyduk,ayakları elleri ve kendi büyümüş,yüzü şekillenmiş azıcık ama bacaklarını açmadı kerata:)öğrenemeden geri geldik tabi:)haftaya bi daha gidicez,ne önerirsiniz hamişler ve anneler:):nazar::nazar::nazar:

Canım acaba kız olabilir mi göstermezse kız diyolardı sanki:49:

Rabbim sağlıklı versin diyorum her zaman ama gönlümden geçen bi kızım olsun istiyorum.Koca çikolata yedim bi işe yaramadı.napsam bilmiyorum:):nazar::nazar::nazar:

Yemeyle alakası var bunu doktorlar söylüyorlar. Şöyle ki meyve suyu ya da çikolata gibi besinleri tükettiğiniz zaman bebek o sırada aldığı enerjiyle daha hareketli oluyo ve ultrasonda cinsiyet tespiti yapılırken uygun görüntü ve pozisyon yakalanabiliyo.benim bebeğim de biraz utangaçtı ya ayaklarıyla kapattı ya da bağdaş kurma pozisyonundaydı 5 aylıkken filan doktorum %80 kız dedi ve sonrasında da kızımız olduğu kesinleşti. Göstermiyorsa kızın olma ihtimali çoook yüksek tecrübeyle sabit :3:

yemeyle ne alakası var?:44: nasıl böyle şeyler düşünüp, buraya yazıyosunuz hayret ya.pes.

Canım sen ultrasona girmeden çikolata yemeden bahsediyorsan bebek yüksek enerjili besinler aldığımızda özellikle kana çabuk karışan şeylerde hemen kıpırmaya başlıyor böylece cinsiyet gözüküyor tabii illa çikolata yemek değil hurma gibi yüksek kalorili kana çabuk kaeışan şeylerde olabilir :49:

çok tşkler,yüksek kalorili şeyler yicem demekki pzts sabahı:)inşallah işe yarar.çok merak ediyorum bebeğimi:)sağlığı ilk önceliğim tabiki ama öğrensem prens mi prenses mi oldugunu neler alıcam ona:):nazar::nazar::nazar:

ben ilk öğrendiğimde aç karna girdim we kızlarım olduğunu öğrendim. :D kayiflerine bağlı bence :D ama çikolata diye biliyorum :49:

Rabbim sağlıklı versin diyorum her zaman ama gönlümden geçen bi kızım olsun istiyorum.Koca çikolata yedim bi işe yaramadı.napsam bilmiyorum:):nazar::nazar::nazar:

Canım benim arkadaşım 5.5 aylıkken öğrenebildi cinsiyetini erkek olmasına rağmen göstermedi yani kendini kız diye hazırlama aman ha :)) prenste olabilir yani :)

benımde kızım olacak ve daha 13-14 haftalık falandı cinsiyetini öğrendiğimde kız göstermez demelerıne rağmen baya erken öğrendim.

biraz idrara sıkışık olmak iyi oluyor diye biliyorum bende dene istersen :D

Back
X