- 7 Ağustos 2010
- 77
- 5
- 86
- Konu Sahibi scusamalizia
-
16 haftalık hamileyim ve dün sağlığını ve cinsiyetini öğreniriz ümidiyle doktora gittik.giderkende koca bir tablet damak yedim ama hiçbi faydası olmadı.minik kuzumun kalbini duyduk,ayakları elleri ve kendi büyümüş,yüzü şekillenmiş azıcık ama bacaklarını açmadı kerata:)öğrenemeden geri geldik tabi:)haftaya bi daha gidicez,ne önerirsiniz hamişler ve anneler:)
Canım acaba kız olabilir mi göstermezse kız diyolardı sanki
yemeyle ne alakası var?:44: nasıl böyle şeyler düşünüp, buraya yazıyosunuz hayret ya.pes.
yemeyle ne alakası var?:44: Nasıl böyle şeyler düşünüp, buraya yazıyosunuz hayret ya.pes.
düzgün okursan ne demek istediğimi anlarsın,herkes anladıda bi sen mi anlamadın
düzgün okursan ne demek istediğimi anlarsın,herkes anladıda bi sen mi anlamadın
16 haftalık hamileyim ve dün sağlığını ve cinsiyetini öğreniriz ümidiyle doktora gittik.giderkende koca bir tablet damak yedim ama hiçbi faydası olmadı.minik kuzumun kalbini duyduk,ayakları elleri ve kendi büyümüş,yüzü şekillenmiş azıcık ama bacaklarını açmadı kerata:)öğrenemeden geri geldik tabi:)haftaya bi daha gidicez,ne önerirsiniz hamişler ve anneler:)
Rabbim sağlıklı versin diyorum her zaman ama gönlümden geçen bi kızım olsun istiyorum.Koca çikolata yedim bi işe yaramadı.napsam bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?