- 22 Kasım 2023
- 25
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi kader beyter
Kizlar 16 haftalık gittim yüksek ihtimalle erkek dedi pipisini gösterdi 21 haftalık yüzde 70 kız dedi aklım çok karışık ultrason kağıdı atıyım bakın bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin erkek dedi şimdide kız dediBenim duyduğuma göre en kesin cinsiyet
16. Haftalikta belli olabiliyor.
Baktinizmi ultrason kağıdınaicime erkek doğdu.
Hayırlisi olsun inşallah.
Özeldemi dedi cnm bunu
Yok devletten aynı doktorÖzeldemi dedi cnm bunu
Benim bebişe de 16 haftalıkken kesin erkek dediler 20. Haftamda kız bu erkek diyemeyiz dediler şaştık kaldıkKizlar 16 haftalık gittim yüksek ihtimalle erkek dedi pipisini gösterdi 21 haftalık yüzde 70 kız dedi aklım çok karışık ultrason kağıdı atıyım bakın bakalım
Ya banada %70 erkek dediler ama net birsey diyemem dediler bu ne demek 14 haftalıgım kıza dönermiBenim bebişe de 16 haftalıkken kesin erkek dediler 20. Haftamda kız bu erkek diyemeyiz dediler şaştık kaldık22. Haftada detaylı ultrasona girmiştim orada erkek olduğu kesinleşti detaylı ultrasona girmiş miydiniz ?
Bu haftalar çok yanıltıcı oluyorYa banada %70 erkek dediler ama net birsey diyemem dediler bu ne demek 14 haftalıgım kıza dönermibebek ters duruyor ve kendını göstermıyor özeldeki dokyor erkek dedi %70 bilemedim ya bende hep kız hıssettim sizce
ay inşallah canım orda cıkıntı var gıbı duruyo dedi herkes cevremde ben ve bır kısı de sizsiniz kız dıyen gerı kalan herkes erkek diyorBu haftalar çok yanıltıcı oluyorbence kız olabilir nedense içime öyle doğdu bi de kendini göstermiyormuş kızlar göstermez derler ya
![]()
Aslında çıkıntı her bebekte oluyor ama zamanla kızlarda o çıkıntı yerini üç çizgiye bırakıyor o yüzden kesinleşene kadar bekle bakalım sağlıkla gelsin inşallahay inşallah canım orda cıkıntı var gıbı duruyo dedi herkes cevremde ben ve bır kısı de sizsiniz kız dıyen gerı kalan herkes erkek diyor
Yok 16 haftalıkken erkek dedi pipisini gösterdi bidaha bacaklarını açmadıBenim bebişe de 16 haftalıkken kesin erkek dediler 20. Haftamda kız bu erkek diyemeyiz dediler şaştık kaldık22. Haftada detaylı ultrasona girmiştim orada erkek olduğu kesinleşti detaylı ultrasona girmiş miydiniz ?
Benimde aynı 16da erkek 25te kiz28. haftada erkek dediler üçü de farklı doktorlarBenim bebişe de 16 haftalıkken kesin erkek dediler 20. Haftamda kız bu erkek diyemeyiz dediler şaştık kaldık22. Haftada detaylı ultrasona girmiştim orada erkek olduğu kesinleşti detaylı ultrasona girmiş miydiniz ?