Cinsiyet yanılmaları

nesliklndr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
723
847
53
37
kızlar merhabalar bnm bebişe 12. Haftada kız 16 nın içinde erkek 18 in içinde tekrr kız denildi ve ayrıntılı ultrasona çağırdı bidaha bakalım dedi dr ve bu dr ların 3 de ayrı ayrı .. erkek diyen dr da video çektik bildiğiniz bacak arası dolu pipisi var bize gösterdi erk dedi 18 de gittiğim dr da oyle kendisi baktı bana göstermedi kızınız geliyor dedi 2 hafta sonra ayrıntılıda bidaha bakarız dedi başına boyle durum gelenler toplaşalım 16 ve 18 e ait resimler 18 in bacak arası yok

Eklentiler

• IMG_7990.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 508
  • IMG_8047.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 429
Can'ım 12 haftalık usg var mı? Bence erkek olma olasılığı var çünkü kızlardaki çıkıntı 16. Haftaya kadar kayboluyor. Bu bacak arasından gözüken kordon değildir zannetmiyorum

Can'ım 12 haftalık usg var mı? Bence erkek olma olasılığı var çünkü kızlardaki çıkıntı 16. Haftaya kadar kayboluyor. Bu bacak arasından gözüken kordon değildir zannetmiyorum
12. Haftaya ait bacak arası yok ama şöyle bi görüntümüz var

Eklentiler

• IMG_7713.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 402
Çok net pipisi var Can'ım ya
Ay ne bileyim canım yaa o resme %99 kız demişti doktor 16 da başka dr yaptık oda pipi gösterip erkek dedi 18 de başka dr da bacak arasını bana göstermedi ve kendisi kızınız geliyor dedi 20 de tekrr bakıcam ayrıntılı dedi emin mi olamadı da öyle dedi anlamadm anneler hisseder diyorlar ben hep erkek hissetmiştim hayırlısı olsun kızda erkek te bizim cqnımız kanımız ama şu belirsizlik kafa yoruyor

Can'ım dikkatli bakıyorum uzantı sanki paralel onu nub kabul edersek kızda olabilir. Zaten belirSzlik adamı bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…