Cinsiyet yanilmasi olablirmi

Ben varım 12+0 da kız gibi denildi.13+1 de başka doktor erkek olabılır dedı 14. Haftadayım üç hafta sonra gidecek bakalım Ne dicekler )

Cnm 12. Haftada %99 kız denildi 16. Haftada bacak arasında kabarıklık gördük şuan erkek diyor doktor ben emin değilim perş tekrar başka doktora gidicez bakalım o ne dicek

Senı anlıyorum insan ilk dediğine kendını alıştırıyor.Allah gönlündekini versin inş

Bende her ikisinde özele gitmiştim.devlette cinsiyeti pek önemsemiyorlar diye biliyorum

Mrb kızlar. Bana da 12 haftalıkken %80 erkek dedi, 14 haftalık pipiyi gösterdi %100 dedi, şuan 16 haftalık hamileyim ve kız diyor. Yanılma payı ne kadardır sizce?

Iste bende bunu anlamiyorum emin olmadan nie soluyolar yada kesin net cinsiyet ne zmn belli ediyo kendini

Kizlar selam nasilsiniz? Gebelikte cimsiyet yanilmasi yasadinizmi
Annemn sekinci ayda değiştmişti. Önce hep erkek biliyodk ismi bile ayarlıydı. Sonradan kız oldğnu öğrennce isim sonraya kalmiştı. Ama annem hep kız dye söylüyordu. ana işte hisstmiş :))

Ben dün gece rüyamda erkek çocuğum olduğunu gördüm. Ben kızımda da erkek çocuk görmüştüm ve tersi çıkmıştı. Bu da kesin kız Allah'ın izniyle.
Ama keşke başta bişey söylemeselerdi insan kendini alıştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…