Cinsiyet yanılması

iposero

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
43
26
3
iyi günler hamile,anne veya anne olmayı düşünen bilgisi olan arkadaşlar. Ben almanyada ikametgah etmekteyim ve Allah izin verirse mart annesi adayıyım bebeğin cinsiyetini burda 20.haftalara yakın söylüyorlar. Malum benim sürekli gittiğim doktor tam 18+5 iken bebeğimin büyük ihtimalle erkek olacağını söyledi. Ancak plesantam çok aşağıda olduğu için ve myom kistimde eklenince beni araştırma hastanesine sevketti. 2 gün sonra 19+0 iken gittiğimde beni genç bir doktor muayine etti ve bebeğimin herşeyden önce sağlıklı olduğunu ve kız olacağını emin bir şekilde söyledi sizce bu aylardan sonra yanılma olurmu hangisine inanmalıyım kafam çok karışık. İlk çocuğum benle birlikte hamile olanlar hepsi öğrendi bir ben kaldım. Kız erkek farketmez ama insan öğrenmek istiyor Böyle olaylar yaşıyanlar oldumu?

burda 12. haftada soyleyende var ama yanilma olabiliyor. 14 haftalikken net soylenir. %90 oraninda doğruluk payi vardir. 20 haftalik olmus artik net soylenmesi lazim aslinda. ama söyle de bisey var, kiz olduğunu soyleyip 8. ayda erkekmis diyende var. baska bi doktora daha gitseniz?

Ikincisi daha net söylemiş.Bence kız.Ama neticede biri yanılıyor.Almanyada ne kadar geçmiş ya.Ben 12.haftada öğrenmiştim kızımı.Merak etmekte haklısın.Birdahaki gittiğinde netleşir.

26.haftada olan bi arkadasimiz var kizdı bebegi 26 da erkek te olabilir demis dr cıkinti görms dr bey;(

Benimde kızıma hamileyken kordon vakası yaşadık erkek dediler.2 hafta sonra bacak arasındaki boşluktan Prensesimizi gördük :KK200:

burda 12. haftada soyleyende var ama yanilma olabiliyor. 14 haftalikken net soylenir. %90 oraninda doğruluk payi vardir. 20 haftalik olmus artik net soylenmesi lazim aslinda. ama söyle de bisey var, kiz olduğunu soyleyip 8. ayda erkekmis diyende var. baska bi doktora daha gitseniz?

Ben kendi doktoruma her gittiğimde soruyordum cinsiyetiyle ilgili 20.haftada söylüyecem deyip duruyordu . Bebeğim bide aşırı hareketli kalp atışı bile alınırken sabit durmadığından zor oluyor en son gittiğim doktor 2-3 kere yürüttüde beni öyle aldı . Artık 1 ay bekliyecem diğer kontrole

Ikincisi daha net söylemiş.Bence kız.Ama neticede biri yanılıyor.Almanyada ne kadar geçmiş ya.Ben 12.haftada öğrenmiştim kızımı.Merak etmekte haklısın.Birdahaki gittiğinde netleşir.

Aynen canım bakacağız komik olan ikiside bize özel bölgesini gösterdi kendi doktorum bakın anteni dedi 2.side alttan dudaklarını gösterdi anlamadık insanlar artık espiri yapıyor 2 iz diye

Bana doktorum 14. haftada erkeğe benziyor dedi. 20.haftada üç boyutluda baktı ve yüzde yüz kızın olacak dedi. Doğrudur sanırım. Ama yine soracam bidahaki gittiğimde

Bana doktorum 14. haftada erkeğe benziyor dedi. 20.haftada üç boyutluda baktı ve yüzde yüz kızın olacak dedi. Doğrudur sanırım. Ama yine soracam bidahaki gittiğimde

İlk 16 haftaya kadar yanılmalar çok oluyor canım ama ben 5.ayın içindeyim resmen benle hamile kalanlar alışverişin çoğunu yapmışlar . Bense elde avuçta sıfır kararsızlıktan ilk çocuğum bide heves ediyor insan

Ben kendi doktoruma her gittiğimde soruyordum cinsiyetiyle ilgili 20.haftada söylüyecem deyip duruyordu . Bebeğim bide aşırı hareketli kalp atışı bile alınırken sabit durmadığından zor oluyor en son gittiğim doktor 2-3 kere yürüttüde beni öyle aldı . Artık 1 ay bekliyecem diğer kontrole

ama soyle biseyde var. kendi doktorunuzun tahmini bence daha dogru olur. cunku takip yapildigi andan itibaren goruyor ama yanilma olmasin diye size soylemiyor. bence kendi doktorunuzun tahmini daha dogrudur diye dusunuyorum

ama soyle biseyde var. kendi doktorunuzun tahmini bence daha dogru olur. cunku takip yapildigi andan itibaren goruyor ama yanilma olmasin diye size soylemiyor. bence kendi doktorunuzun tahmini daha dogrudur diye dusunuyorum

Ay sonu yazacam sonucu canım zaten iki tarafında ilk torunu kıza sevindende çok erkeğe sevinden çok hayırlısı olsun artık eski usul oldum bende doğuma kadar kararsızlıkla girecen

Ay sonu yazacam sonucu canım zaten iki tarafında ilk torunu kıza sevindende çok erkeğe sevinden çok hayırlısı olsun artık eski usul oldum bende doğuma kadar kararsızlıkla girecen
cinsiytin önemi olmuyor iste ama insan kizim ya da oglum diye sevesi geliyor :) ismiyle ya da :) haber edersin ogrenince

O kadar maviş maviş kıyafetler aldık :halay: hiçde aklıma gelmedi cinsiyetinde yanılma payınında olduğu :halay: hala erkek diyor doktorum ama kız olursa baya baya şok olurum herhalde çünkü benim doktorum 12.haftamdan itibaren hep erkek dedi:KK49: amaaaan sağlıklı olsunlar da evde giyer kız olursa da maviş kıyafetleri napiyim ondan değerli mi :anneadayı::anne::KK200:

O kadar maviş maviş kıyafetler aldık :halay: hiçde aklıma gelmedi cinsiyetinde yanılma payınında olduğu :halay: hala erkek diyor doktorum ama kız olursa baya baya şok olurum herhalde çünkü benim doktorum 12.haftamdan itibaren hep erkek dedi:KK49: amaaaan sağlıklı olsunlar da evde giyer kız olursa da maviş kıyafetleri napiyim ondan değerli mi :anneadayı::anne::KK200:

Türkiyedeki doktorlar daha bilgili canım ya burdakilerin çoğu devşirme zannetmem bende türkiyede olsaydım çoktan belli olurdu 10.haftama kadar türkiyedeydim haftaya gel söylerim birşeyler demişti hatta doktorum ama biletimi çoktan kesmiştim

Türkiyedeki doktorlar daha bilgili canım ya burdakilerin çoğu devşirme zannetmem bende türkiyede olsaydım çoktan belli olurdu 10.haftama kadar türkiyedeydim haftaya gel söylerim birşeyler demişti hatta doktorum ama biletimi çoktan kesmiştim
Olsun sağlıklı olsun yeter zaten Allah gönlüne göre versin canım

Daha önce hiç mi yorum yapmadılarmı canım yoksa bebiş mi göstermedi birde ne dediler cinsiyetine:)
Hiç birşey demedi ben kız istiyordum bakması için çok ısrar etmiştim ama göremiyorum cinsiyetini demişti halbu ki oğlumda 13.haftada söylemişti sonra 25.haftada başka doktora gittim kontrol için oda kız dedi 3 defa sordum ama :KK46::dua::dua::dua::dua::dua:

Back
X