Şimdi gördüm mesajını canim attim resimleriUltrason resmi at bakalim nuba gore
Kiza benziyor nubu canim ama yine de kesin bakma doktor daha iyi görmüştürŞimdi gördüm mesajını canim attim resimleri
aynı seyleri yasıyoruz:) sonuc ne olduMerhaba hanımlar. 12. Haftamda kontrolde doktor renkli ultrason ile baktığında çocuğun cinsiyetini erkek olduğunu ve çıkıntıyı gösterdi. %90 erkek dedi. Kendi doktoruma gittigim de ise 14+4 haftalık iken yandan bakarak kıza benziyor dedi. Kafam çok karışık sizin başınıza böyle bişey geldi mi ve cinsiyeti öğrendiniz mi
Benimde başıma geldi sonuç ne oldu canım ?Merhaba hanımlar. 12. Haftamda kontrolde doktor renkli ultrason ile baktığında çocuğun cinsiyetini erkek olduğunu ve çıkıntıyı gösterdi. %90 erkek dedi. Kendi doktoruma gittigim de ise 14+4 haftalık iken yandan bakarak kıza benziyor dedi. Kafam çok karışık sizin başınıza böyle bişey geldi mi ve cinsiyeti öğrendiniz mi
19+3 teyiz daha belli değil cumartesi kontrolüm var o zaman belli olacak senin ne oldu ?aynı seyleri yasıyoruz:) sonuc ne oldu
17+4 bizde bugun cuma gunu hastaneye gtcez çocuklar yurumeye baslıcak daha cınsıyet öğrenemedk yahuu :)19+3 teyiz daha belli değil cumartesi kontrolüm var o zaman belli olacak senin ne oldu ?
bu ne sacma sey ya bana da 12 hafta ultrasonunda rkege bnzıyo dedi ama kendı dr m hala hiç bişey demedi nazımın gectgı hastalara kesınlesene kdr soylemem dedı mrktan olecegım :)15.haftaya kadar kız dendi sonra erkek
Öyle maalesef büyük kızım da kız kardeş hayalleri kurdu isim koydu falan çok hüsrana uğradı sonrasındabu ne sacma sey ya bana da 12 hafta ultrasonunda rkege bnzıyo dedi ama kendı dr m hala hiç bişey demedi nazımın gectgı hastalara kesınlesene kdr soylemem dedı mrktan olecegım :)
Bence de17+4 bizde bugun cuma gunu hastaneye gtcez çocuklar yurumeye baslıcak daha cınsıyet öğrenemedk yahuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?