Edailkan41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2020
15
11
3
34
Sevgili arkadaşlar merhaba 12 haftalık hamileyim doktorum erkek bebek olduğunu söyledi ama içimden geçen kız bebek tabiki önce sağlıkla doğması sizlere resmini göndersem sizlerde bir yorumlasanız sevinirim

Eklentiler

• 02A4CA21-3E3E-445E-B9DD-B378D0D6833A.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 69
Hayirli olsun canim bacak arasi net gorunuyor sanki pipisi var bencede erkek

Sevgili arkadaşlar merhaba 12 haftalık hamileyim doktorum erkek bebek olduğunu söyledi ama içimden geçen kız bebek tabiki önce sağlıkla doğması sizlere resmini göndersem sizlerde bir yorumlasanız sevinirim
Canım bende bi kızım olsun çok istiyorum Rabbim insaAllah sana bana ve tüm isteyen herkese bi kız evlat nasip eder. İyice inceleyerek baktım ama anlayamadım senin ilk bebeginmi

Bir seyler demek istiyorum ama banlanmaktan korktuğumdan demiyorum. Kardeşim biz evlat hasretiyle yanıyoruz. Şu zihniyete bak.
Canim rabbim insAllah sana da bi evlat nasip eder insAllah. Bunu butun kalbimle diliyorum inan
Ama bi ricam olucak lutfen beni yanlis anlama
Lutfen gonlumuzde yatan kiz veye erkek bebek istedigimizde bunun icin kizmayin.
Rabbim once hic olmayanlara sonra da bize gonlumuzdekini nasip etsin

Kimse de beni yanlış anlamasın ama kızıcam yani.

Bir seyler demek istiyorum ama banlanmaktan korktuğumdan demiyorum. Kardeşim biz evlat hasretiyle yanıyoruz. Şu zihniyete bak.
Biz sana saygı gösteriyoruz ama sende o saygıyı göremiyorum. Herkesin gönlünden geçen bi muradı elbette ki vardır. Arkadaş buraya bi umutla yazmış ama böyle yazarak hamile bi insanın umudunu kırmaya gerek varmı? Erkek istemem şu bu mu yazmış sanki gönlünden geçeni yazarak bizlere sormus. Yanlış anlamani istemem ama erkek evladı olan kız ister kız evladı olan erkek ister herkes iki meyvadanda tatmak ister ama verici olan Allah'tır yinede bizler merakımıza yenik düşeriz. İlk çocukta cinsiyeti şu olsun diyenlere bende karşıyım ama herkesin gönlünden geçeni Allah biliyor kimine veriyor kimini imtihan ediyor. Burda kalp kırmaya kimsenin hevesini kırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Rabbim evladı olmayanlarin kucaklarını doldursun herkesin gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin insaAllah

Aminnn canım benim sana katılıyorum

Kimseye saygısızlık yapmıyorum. Bu mevzulara kızarım ben. Fikrim bu yani 2. 3. Çocuk farketmez bence. Bu konudaki kızgınlığımı belirtmek de hakkım. Herkes düşüncelerini yazıyor neticede.

Kimse de beni yanlış anlamasın ama kızıcam yani.
Senin şu anda kızmanı gerektiricek bir durum yok canım herkes içinden geçeni yazıyor böyle yaparak insanların umutlarını kırıyorsun çok yanlış istemiyorsan cevap yazmasaydın Allahım tez zamanda sana bir hayırlı evlat nasip etsin inşallah

arkadaşlar evet sizler bizden daha zor süreçden geçiyorsunuz çocuk isteyipde olmayanların hepsine Rabbim istedikleri kadar nasip etsin ama artık salın şu milleti ya.Kk de bi tayfa var ve sürekli bebeklerinin cinsiyetini öğrenmeye çalışan kadınları,sevincini nasıl hamile kaldığını anlatan kadınları ezip ezip duruyorsunuz yok biz evlat hasreti çekiyoruz siz cinsiyet merak ediyosunuz falan evet ediyoruz kardeşim bu kadar hassas davranacaksanız konuya girip okumayıverin yazılanları.Nedir yani hamile olmayanlar yüzünden hamile olanlar rahatça konuşamiyacakmı şurada ??!

Kimseye saygısızlık yapmıyorum. Bu mevzulara kızarım ben. Fikrim bu yani 2. 3. Çocuk farketmez bence. Bu konudaki kızgınlığımı belirtmek de hakkım. Herkes düşüncelerini yazıyor neticede.
Aynen öyle bende onu diyorum herkes düşüncesini yazıyor kızmaya gerek yok diyorum.

Teşeekkür ederim. Kişisel algılamayın bu söylediklerimi. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin evladınızı. Umut kiracak bir şey yok ki söylediklerimde. Anlayanlar sorunuzla ilgili zaten yorum yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…