- 13 Ocak 2020
- 46.338
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.369
- 598
- 33
- Konu Sahibi Edailkan41
-
Amin amin amin.Yazdigin mesaji sadece arkadsinin sahsina yazsaydin cevap vermezdim
Farkindaysan sanki biz erkek ve ya kiz olsun da nasil olursa olsun diyormusuz gibi yazmissiniz.
Hermaftodit verirse ne olucak yazmizsin bunun uzerine cevap verme geregi duydum
Sizin bebeginizin olmamasinin suclusu bizmisiz gibi
Davraniyorsun
Farkindaysan bizim duamiza ilk once olmayanlara diye basliyoruz
Allah im herkese kalbinin ekmegini yedirsin
Kim kimin icin ne diliyorsa Rabbim once ona versin
Arkdslar kimse burda kötü niyetli degl merve arkdsm biraz dobra yanls anlaslms. Elbette Allah sağlıklısni versn önce kimsenin umudunu asla kırmak istemez ama insanlar gerçekten sınanmadgı sınavların acısını bilemez tabiki sorumlusu siz deglssnz Allah size lütfetmiş olmayanlara da nasip etsin rabbim ama Allah'ın emri o ama olmayanların yaşadığı da çok zor. Allah hepnzn evlatlarını korusun sağlıkla kucağınza versn olmayanlara da dua edinYazdigin mesaji sadece arkadsinin sahsina yazsaydin cevap vermezdim
Farkindaysan sanki biz erkek ve ya kiz olsun da nasil olursa olsun diyormusuz gibi yazmissiniz.
Hermaftodit verirse ne olucak yazmizsin bunun uzerine cevap verme geregi duydum
Sizin bebeginizin olmamasinin suclusu bizmisiz gibi
Davraniyorsun
Farkindaysan bizim duamiza ilk once olmayanlara diye basliyoruz
Allah im herkese kalbinin ekmegini yedirsin
Kim kimin icin ne diliyorsa Rabbim once ona versin
Tabi ki yasadiklari cok zorArkdslar kimse burda kötü niyetli degl merve arkdsm biraz dobra yanls anlaslms. Elbette Allah sağlıklısni versn önce kimsenin umudunu asla kırmak istemez ama insanlar gerçekten sınanmadgı sınavların acısını bilemez tabiki sorumlusu siz deglssnz Allah size lütfetmiş olmayanlara da nasip etsin rabbim ama Allah'ın emri o ama olmayanların yaşadığı da çok zor. Allah hepnzn evlatlarını korusun sağlıkla kucağınza versn olmayanlara da dua edin
Sağol canım benim hayırlısıyla doğar inşallah netleşince cinsiyeti yazacağım sizlere tekrardanboşver canm valla çarpıntı girdi sinirden neyse napıyoruz sakin kalıyoruz..bu arada inceledim ama evet bir küçük prense benzettim bnde ☺❤
Sıkılma canım sende hayırlısıyla Allahım herkesin kalbine göre versin bizimki sadece bi danışma Allahım hangini hayırlı kıldıysa onu nasip etsinyok canm ne kusuru onlar kusur dinlermi..Bak geçenlerde yine bi konu ok
aynen canım bende sürekli olmayanlara allah nasip etsin diyorum ama yok yani biz hamileyiz onlar değil diye biz bu sevinci burada ne yaşıyoruz ne anlatıyoruz.Neden biliyomusun önki yaşadığımız sevinci burada anlattığımızda sürekli eleştiri yağmuruna tutuluyoruz.Geçenlerde ben kendim konu açtım sevincmi paylaşmak için böyle bu yöntemle hamile kaldım diye alta gelen yorumları görmen gerek biri diyo çok sinir bozucu biri diyo boşuna konu açmışsın..Ne var yani evet Allah sınıyo ve hak edene nasil ediyor.Böyle gönül kırarak mutluluğu ezerek ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.Umarım biegün karınlarında bir can taşırlar ve bunun heyecanıyla bu tepkilere maruz kalmazlar.
Amin canım aminTabi ki yasadiklari cok zor
Benim de en yakinlarimda var cocugu olmayan o yuzden cok cok iyi anliyorum
Allah im ilk once olmayanlara versin insAllah bizim duamizda boyle zaten
Ama benim uzuldugum neden yani gonlumuzdekini hayirlisiyla istedigimizde tepki aliyoruz.
Bu sadece o arkadas icinde gecerli degil
Bir kac yerde denk geldim. Bize hakaret edenler bile var
Ne hakla
Rabbim, bir ignede olsa benden isteyin demis
Bizde Rabbimizden istiyoruz bunun nesi yanlis
Tekrar soyluyorum Rabbim evlat hasretiyle yanan herkesin kucagini biran once doldursun insAllah
AMINN
Hayırlısıyla doğsun da canım sizin kaç aykıkken belli oldu cinsiyeti acabaHayirli olsun canim bacak arasi net gorunuyor sanki pipisi var bencede erkek
Sağol canım söylediklerin için çok teşekkür ederimCanım Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin insaAllah. Benimde iki oglusum var. İkinci pasami öğrendiğim gün icimde burukluk olmadı desem yalan olur belkide bide kızım olur dedim ama dogumda bebisimi bağrıma koyup kokusunu içime çektiğim an cennet kokusunu duydum ve su an geri dönsem kız mı istersin deseler ben yine pasami isterim çok şükür bin şükür pasalarimi bana sağlıklı sıhhatli veren Rabbime. Bnde ucuncuyu düşünüyorum ama kızım olsun istiyorum oda oğlan olursa uzulecekmiyim tabikide hayır verici olan Rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz. Hepsinin yeri ayrı sevgisi ayrı. Biz isteriz bu hakkımız ama olanada razı geliriz. Biz ANNEYİZ hiç evladimizi ayırırmıyız sadece gönlümüzden geçen belli Allah biliyor burda bilseler ne bilmeseler ne merakımıza yenik düşüp giriyoruz işte herşeyi kaale almamak lazım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin. 9.ayina kadar oğlu olacağını sanıp kız doğuran çok biliyorum ben insaAllah sağlıklı sıhhatli gönlünden geçeni nasip eder Rabbim. Eğer oğlusun olursada kokusunu içine çektiğin an tüm bu meraklar son buluyor sadece anneliginin tadını çıkarıyorsun
20haftalik canim cok zor gosterdi cimcimemiz kiz bu arada benimkiHayırlısıyla doğsun da canım sizin kaç aykıkken belli oldu cinsiyeti acaba
Sağol canımNet erkek canim hayirli olsun
Sağlıkla doğsun inşallah minik prenses20haftalik canim cok zor gosterdi cimcimemiz kiz bu arada benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?