- 23 Ağustos 2022
- 17
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi hivron garip
-
Bi banada bakarmısın her yere soruyorum pek yazan yokKIZ OLARAK İÇİME DOĞDU SAĞLIKLA GELSİN DUA EDER MİSİN BENİM İÇİDNE BANADA NASİP OLSUN
Erkek gibiBizede tahmin yaparmısınız
Eki Görüntüle 3142876
Sizin ki erkek gibi.Bizede tahmin yaparmısınız
Eki Görüntüle 3142876
Erkek gibi
Teşekkür ederiz amin inşallah :))Sizin ki erkek gibi.
Konuyu açan arkadaşımızın ki ise kız gibi.
Hayırlısıyla kucağınıza alın
KızEki Görüntüle 3141248 Cinsiyet tahmini söylebilirmisiniz çok merak ediyorum 12. Haftada
Kız benceEki Görüntüle 3141248 Cinsiyet tahmini söylebilirmisiniz çok merak ediyorum 12. Haftada
Sizde cok belli olmuyor baska foto yok mu?Bizede tahmin yaparmısınız
Eki Görüntüle 3142876
Birde kafasının usg si var tüm olarak sadece bu var maalesefSizde cok belli olmuyor baska foto yok mu?
Anladım nubda bakılan kemiği göremedim malesef. Net cıkmakış.Birde kafasının usg si var tüm olarak sadece bu var maalesef
Evet bacağı havada kapatmış gibi kafa yapısı falan ordan anlıyormusunuzAnladım nubda bakılan kemiği göremedim malesef. Net cıkmakış.
Yok onu bilmiyorum ben.Evet bacağı havada kapatmış gibi kafa yapısı falan ordan anlıyormusunuz
Aminn rabbim sizede nasip etsin kaç yıllık evlisiniz inşallah müjdeli haber alırsınız dua ettimBi banada bakarmısın her yere soruyorum pek yazan yok
KizzEki Görüntüle 3141248 Cinsiyet tahmini söylebilirmisiniz çok merak ediyorum 12. Haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?