- 2 Ekim 2022
- 78
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi hivron garip
-
Bana da bakabilir misinizSizin ki erkek gibi.
Konuyu açan arkadaşımızın ki ise kız gibi.
Hayırlısıyla kucağınıza alın
İçime kız doğdu.Bana da bakabilir misiniz
İçime kız doğdu.
Hayırlısı olsun tabii
Kese şekli yuvarlak olduğu için öyle düşündüm ama tabii yinede bilemem kesin diyememnereden anladınız nereye bakarak yani
Teşekkür ederim cok saol yorumun İÇİNKese şekli yuvarlak olduğu için öyle düşündüm ama tabii yinede bilemem kesin diyemem
He bak bu da ilk keseKese şekli yuvarlak olduğu için öyle düşündüm ama tabii yinede bilemem kesin diyemem
Merak ettim ben de heheh şuan kaç hafta ne zaman belli olucakHe bak bu da ilk kese
11 haftalık cnm.Belli olunca yazarım bi daha Kİ kontroldeMerak ettim ben de heheh şuan kaç hafta ne zaman belli olucak
Merhaba banada tahminde bulunabılırmısınızSizin ki erkek gibi.
Konuyu açan arkadaşımızın ki ise kız gibi.
Hayırlısıyla kucağınıza alın
Fotoğraf koyarsanız içimden geçeni söylerim tabiiMerhaba banada tahminde bulunabılırmısınız
Genelde erkek bebek daha erken belli oluyor kızlarda yanılma olabiliyormuş işte kordon bağı ile karıştırma vs. Ama doktorunuz beni tatmin etmedi konuşmaları başka bir dr a da gösterin isterseniz yada bir sonraki muayene kadar dayanabilirseniz netleşir kesinKızlar ya yardımcı olur lütfen. Ben 14. Haftada gittim %80 kız dedi. 15. Haftada baktı ve kesin kı. Dedi. Sonra bi anda aa bi dk bişey var erkek bu pipi var falan dedi iyice baktığında ise pipi falan göremedi. Sonra git bi yarım saat sonra gel dedi. Geri geldiğimde pipi göremedi pozisyon da değiştirmişti. Bacak arası boştu. Kalın dudaklı bir kız dedi. Böyle bişey yaşayan var mı değişti mi sonradan.
Valla cuma günü 16 haftalık oluyor başka bir doktora gideceğim. Aslında doktorumu seviyorum iyi de bi doktor ama böyle yapması beni de biraz üzdü. Mesela en son kız dedi ama yanlış görmüşüm kordon olabilir eli olabilir falan da diyemedi yani. O yüzden şu an emin olamıyorum ben de.Genelde erkek bebek daha erken belli oluyor kızlarda yanılma olabiliyormuş işte kordon bağı ile karıştırma vs. Ama doktorunuz beni tatmin etmedi konuşmaları başka bir dr a da gösterin isterseniz yada bir sonraki muayene kadar dayanabilirseniz netleşir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?