Cinsiyet .

elinsu77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
185
59
13
32
Kizlar 13 artı 3 günlük hamileyim geçen gün doktora gittik özelde söylemiyorlar , devlette ikili test sırasında yüzde yetmiş erkek gibi dedi . Hatta bende baktım afedersiniz pipisi gibi duruyodu , hocam bu pipisimi dedim büyük surette öyle dedi . Yanılma payı olabilir mi ? Yüzde yetmiş te az bir rakam değil çünkü .

özelde neden söylemiyor ki

Ah bı bilsem . Birde bu bölgenin en iyi doktoru . Neymiş henüz küçükmus . E devletteki yüzde yetmisle diyo ??
kesin konusmak icin söylememistir biraz daha bekle ben 11.haftada doktorum görmüştü söyleyim mi demişti yok demiştim özeldi o da 13.haftada ablamı götürmüstüm ona söylemişti doktor bana sürpiz olsun diye öğrenmemistm ben bizim ki cok erken gösterdi hep bacakları açıktı :D

Kizlar 13 artı 3 günlük hamileyim geçen gün doktora gittik özelde söylemiyorlar , devlette ikili test sırasında yüzde yetmiş erkek gibi dedi . Hatta bende baktım afedersiniz pipisi gibi duruyodu , hocam bu pipisimi dedim büyük surette öyle dedi . Yanılma payı olabilir mi ? Yüzde yetmiş te az bir rakam değil çünkü .
Bende 20. haftaya giriyorum 15. Haftaya girerken doktor %90 erkek dedi ama ben çokta güvenendesin yüksek orana rağmen açıkçası çünkü genelde 18 haftadan önce felan kordonla pipiyi karıştırıyorlar 19. Haftada tekrar önerilsem sordum %100 erkek dedi doktor o zman inandım şuan 20. Haftadayım aslında 15. Haftada doktor görmüş ama yinede beklemek lazım hayal kırıklığı olmaması İçin bence.14. Haftadan önce zaten ayırt edilemiyor çok 14 15 gibi bir nevi anlaşılabiliyor yinede beklemek lazım die düşünüyorum

Beybiiii naptın gösterdi mi senin bebişş

Oyy maşallah ya bak bu günleri de gördük tekrardan minisim 🥰 isim düşündün mü ? Kız olursa Firuze erkek olursa Atabey diyoruz biz 🎀❤️🥰
Ayy yok yaa daha düşünmedik kafamız karışmasın diyo eşim. Ama ben Derin olsun çok istiyorum 😍 ve cidden çok şükür bu günleri de gördük

Back
X