Öncelikle yeni üyeyim diye erkeksin demeyin değilim hep üye olmadan okurdum. Ama nasip oldu 1 haftadır kafam allah bullak. Görücü usulü biriyle tanıştım aslında evliliğe karşı biriydim. Ama ikimizde birbirimizden etkilendik. Kendisi 30 yaşında ailelerimiz muhafazakar aksine biz değiliz . Ve bakire olmadığımı da söyledim hiç sorun etmedi nişan yaptık , konu cinselliğe geldi bana geçen sene bir kızla beraber olurken ereksiyon olmadığını söyledi. Konu kapandı. Geçen hafta yakınlaştık. Ve bana ön sevişmede afedersiniz ama “içine girmeden seni boşaltırım” dedi, “ ne alaka ben bakire değilim ki” dedim . Haklısın ye heyecandan ne dediğimi bilmiyorum dedi ve orda film koptu ereksiyon sırasında yine ereksiyon olamadı oldu ama direkt söndü. Çok şaşırdım. Bir şey demedim. Eve döndüm bu konuyu açmadım 2 gün sonra bu konu açıldı çocukken tacize uğradığını söyledi ve geçer ya geçicidir bu dedi. Sonra bana yanlış anlama ama orandan koku geliyordu dedi. Vajinanın kendine has kokusu olduğunu söyledim ve enfeksiyon olabilir dedim ve doktora gittim direkt mantar tedavisine başlandı. Ama ben onu alttan alırken bunu söylemesi ve bu sorunu büyük bir sorun düzelmezse böyle bi ihtimal var mı bilmiyorum kendisinden soğudum ve erkek gibi görmüyorum abartıyor muyum