Doğuma Hazırlık Cinsiyet :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cansu eren

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
39
10
18
31
Kızlar bugun doktora gittim. 16+5 bebişimiz doktor bugun pek göstermiyo ama yüzde 70 erkek olabilir yada kordon bagidir degisebilir dedi. Ne düşünceğimi şaşırdım :) :)

photostudio_1447162870643.webp

Bende 16 haftalıkken gittim,banada kız gibi görünüyor ama kızlarda yanılma çok oluyor dedi ama simdilik kız gibi görüyorum dedi,bide benim fotoya bakin.
P_20151106_161714.webp

Ben hep eksi yiyorum karnimda yayik yuvarlak hep kiz hissediyorum elim hep kiz eşyalarina gidiyo ruyamda da kiz gordum

Benim karnım da yuvarlak az yayiklik var ama çok değil.Benim bebeğim ters duruyor,bas aşağı durması gerekirken yan duruyormuş belki o yüzden de yayık olabilir.sen kız mi istiyorsun.

Amaaann kotu oluyor o da,ne demişlerdi 15-16 haftalık iken cnm.
Kesin kiz denildi canim...
Nasil mutlu olmustum anlatamam...
Ailedeki en kucuk dogan kiz su an 45-50 yaslarinda ...
Ailemizin prensesi gelecekti diye havalara ucuyorduk fakat 19. haftalarda erkek denildi ...
Ve ben kizi duyar duymaz oglumun tum kiyafetlerini dagittim :KK70:
Ayrintili usg de ise onaylandi :KK66:
cok sukur sagligi yerinde daha ne olsun :KK68:

Kesin kiz denildi canim...
Nasil mutlu olmustum anlatamam...
Ailedeki en kucuk dogan kiz su an 45-50 yaslarinda ...
Ailemizin prensesi gelecekti diye havalara ucuyorduk fakat 19. haftalarda erkek denildi ...
Ve ben kizi duyar duymaz oglumun tum kiyafetlerini dagittim :KK70:
Ayrintili usg de ise onaylandi :KK66:
cok sukur sagligi yerinde daha ne olsun :KK68:

Bende 16 haftalıkken gittim doktor bayağı uğraştı sonra kız gibi görüyorum dedi,sonra tekrar bakmaya devam etti dediki kızlarda yanılma olabiliyor dedi ama simdilik %80 kız gibi görüyorum dedi acaba doğru mu.

banada kız olabilir bacak arasında kordon var kız ama hiç bi aman yüzde yüz emin olunamaz dedi:S

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    fotoğraf.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 80
benim görüntüde bu çok kafam karıştı kız cinsiyeti kordan bacakarası ama emin olamayız hiç dedi:KK17: meraktan ölcem:KK15:

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    fotoğraf.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 77
Back
X