- 3 Ekim 2014
- 39
- 10
- 18
- 31
- Konu Sahibi cansu eren
-
Merakta kalmakta zor yaBende 16 haftalıkken gittim,banada kız gibi görünüyor ama kızlarda yanılma çok oluyor dedi ama simdilik kız gibi görüyorum dedi,bide benim fotoya bakin.Eki Görüntüle 1684358
Merakta kalmakta zor ya
Böyleyken biseyde alıp begenemiyosun ki hep kararsiz kalıyosun canım ya :)Evt cnm ya net bisey demedi bende çok merak ediyorum,banada kız gibi görüyorum ama kızlarda yanılma çok oluyor dedi o yüzden bende emin değilim.
Böyleyken biseyde alıp begenemiyosun ki hep kararsiz kalıyosun canım ya :)
Ben hep eksi yiyorum karnimda yayik yuvarlak hep kiz hissediyorum elim hep kiz eşyalarina gidiyo ruyamda da kiz gordumDoğru valla,biseyler almak istiyorum artık ama elim geri gidiyor:) peki karnının sekli falan nasıl veya asermelerin falan.
Ben hep eksi yiyorum karnimda yayik yuvarlak hep kiz hissediyorum elim hep kiz eşyalarina gidiyo ruyamda da kiz gordum
Öyle hissediyorum yaBenim karnım da yuvarlak az yayiklik var ama çok değil.Benim bebeğim ters duruyor,bas aşağı durması gerekirken yan duruyormuş belki o yüzden de yayık olabilir.sen kız mi istiyorsun.
Öyle hissediyorum yaBenim karnım da yuvarlak az yayiklik var ama çok değil.Benim bebeğim ters duruyor,bas aşağı durması gerekirken yan duruyormuş belki o yüzden de yayık olabilir.sen kız mi istiyorsun.
Bende her sonucu bekleyim mademKizlar 15. - 16. haftalarima kadar cinsiyetine kiz denilen bebegim 19. haftada net erkek oldu...
Saskinligimi siz dusunun artik
Kizlar 15. - 16. haftalarima kadar cinsiyetine kiz denilen bebegim 19. haftada net erkek oldu...
Saskinligimi siz dusunun artik
Kesin kiz denildi canim...Amaaann kotu oluyor o da,ne demişlerdi 15-16 haftalık iken cnm.
Kesin kiz denildi canim...
Nasil mutlu olmustum anlatamam...
Ailedeki en kucuk dogan kiz su an 45-50 yaslarinda ...
Ailemizin prensesi gelecekti diye havalara ucuyorduk fakat 19. haftalarda erkek denildi ...
Ve ben kizi duyar duymaz oglumun tum kiyafetlerini dagittim
Ayrintili usg de ise onaylandi
cok sukur sagligi yerinde daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?