- 6 Ağustos 2016
- 67
- 63
- 3
- 40
- Konu Sahibi Sonsuz Huzur
-
Canım ben 3 kere gıttım açmadı gostermedi kız dedıler ama gecen hafta oğlusumu gorduk her göstermeyen kız degılmıs anladımMerhaba değerli anneler anne adayları genellikle cinsiyeti 16.hafta civarında öğreniyoruz değilmi ? Bende öğrenmek için sabırsızlıkla bekliyordum şuan 16.haftamdayım kontröle gittiğimde bebeğim bacaklarını açmadığı için cinsiyetini öğrenemedim hani derlerya açmıyorsa göstermiyorsa kızdır diye bu sizcede doğumu benim gibi bu durumu yaşadığınızda kızmı erkekmi bebeğiniz oldu ankete katılırsanız çok memnun olurum herkeze güzel ve hayırlı gebelikler
Bende erkek olmasını çok istiyorum canım ya Ama yinede Rabbim bilir tabiki darısı başıma İnşallah ozamanCanım ben 3 kere gıttım açmadı gostermedi kız dedıler ama gecen hafta oğlusumu gorduk her göstermeyen kız degılmıs anladım
Kızlar geç gösteriyor diyorlar Umarım İstediğin olur bende kendi bebişimi kız hissediyorum ama birde oğlum olmasını çok istiyorum Hayırlısı BakalımBizim 20.hafta doldu bugün doktorum göremedim diyor bu hafta gidecez bakalım ne diyecek bende kız istiyorum ya ama çok isteyince olmuyor galiba bu 3.hamilelik ben deli gibi kız bebişe yanıp tutuşuyorum halbuki oğluşumda 13.haftada söylemişti
İnşallah istediğimiz gibi olur Allah gönlümüze göre vermiştir benim ilk oğlumda bulantım çok oldu 2.de çok çok az bunda orta derecede ama 2 oğlumda da çikolatalı şeyler istedim2.de tatlıya deli oluyırdum obur gibi yiyordumKızlar geç gösteriyor diyorlar Umarım İstediğin olur bende kendi bebişimi kız hissediyorum ama birde oğlum olmasını çok istiyorum Hayırlısı Bakalım
Bende kızımda ekşi çok yiyordum meyve özellikle ama her hamilelik farklı olabiliyor ve kişiye göre değişiyor şu % de yüksek erkek bebekte karın bölgesi daha sivri kızda biraz daha geniş oluyor biçok arkadaşımdada gördümİnşallah istediğimiz gibi olur Allah gönlümüze göre vermiştir benim ilk oğlumda bulantım çok oldu 2.de çok çok az bunda orta derecede ama 2 oğlumda da çikolatalı şeyler istedim2.de tatlıya deli oluyırdum obur gibi yiyordum
İnan bunda canım ne istiyor bilmiyorum ama et balık tavuk çok zor yiyorum et ve balığın kokusu mahvediyor beni onlardan uzak duruyorum tavuk çok çok çok az yiyırum sonra miğdem ayaktaBende kızımda ekşi çok yiyordum meyve özellikle ama her hamilelik farklı olabiliyor ve kişiye göre değişiyor şu % de yüksek erkek bebekte karın bölgesi daha sivri kızda biraz daha geniş oluyor biçok arkadaşımdada gördüm
Rabbim gönlünden geçeni versın İnşallah aşerme bazen farklı olabiliyor
2 tane kızım var bu 3.hamileliğim bidaha düşünmüyorum bebek ve birde erkek bebeğim olmasını istiyorum doğal olarak ama tabiki Rabbim en iyisini bilir hayırlısı olsun çok isteyince olmuyor sanırım .sizin cinsiyeti ne ?
Aminn inşallahh çok istedim kızımı Rabbime şükürler olsun sağlıcaklada kucağıma Almayı nasip etsin İnşallahhNe güzel Sağlıkla kucağına alırsın İnşallah
Mrhb,kız da bir yöntem denediniz mı?2 oğlumdan sonra kızım geliyor binlerce şükür
Ben hamile değilim kiReklam İçerikli Mesaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?