11. Haftada öğrenmiştik.Malesef söylemedi çok erken daha dedi
ya aslında bebeğin konumuda çok iyiydi belli olmaz dedi daha11. Haftada öğrenmiştik.
Yani tabi oyle bi durum var benim alcaklarm en fazla 1 senelik olcagi icin oda falan da olmicak geriside unisex olur artik
Fotoğrafını atar mısınız bende bakimallah gönlümüze göre versin canım bakalım ne olacak
Benim bebiş tatlımFotoğrafını atar mısınız bende bakim
Maşallah ama anlamadım zaten pek anlamam erkek gibiBenim bebiş tatlım
İnşlh Can'ımMaşallah ama anlamadım zaten pek anlamam erkek gibi
Cinsiyeti ogrendinizmi ?Benim bebiş tatlım
Benim kızım oluyor nasipse canım :)Cinsiyeti ogrendinizmi ?
Kacinci haftadasiniz:) bende hamileyim 23u bitiricez bir iki gune kadarBenim kızım oluyor nasipse canım :)
27+1 olduk çok şükür :) senin bebiş kız mı erkek mi :))Kacinci haftadasiniz:) bende hamileyim 23u bitiricez bir iki gune kadar
Erkek canim 14te kiza benzetti ozel doktor 18de erkege benzetti devlet hastanesindeki doktorum 20 de baska ozel hastaneye gittim erkek kesin dedi 22dede ayrintilim vardi erkek dedi27+1 olduk çok şükür :) senin bebiş kız mı erkek mi :))
Hayırlıca gelsin bebiş canım :)) sağlıklı olsunlar inşlhErkek canim 14te kiza benzetti ozel doktor 18de erkege benzetti devlet hastanesindeki doktorum 20 de baska ozel hastaneye gittim erkek kesin dedi 22dede ayrintilim vardi erkek dedi
Erkeğe benzettiyse erkektir belirtilere bakma senBenim doktorum yorum yapmadi da 12+2 de ikili testi yapan perinatolog teyze erkege benzetti. Benim icime de kiz doguyor ama bilemedim bakalim gorcez:) rus ve cin takvimi erkek diyo, ama belirrilerim kiza daha cok yyuyo hele yuzumun halini gorseniz:) inanilmaz cirkin bisey oldum:)
Ne yazikki nubu gorunmuyor ya... neyse cok acele etmeyeyim:) illa ogreniriz:)Erkeğe benzettiyse erkektir belirtilere bakma sensenin bebişin net nub resmî yoktu galiba öyle hatırlıyorum :)) Allah gönlüne göre versin inşlh
insan çatlar deli misin. Alışveriş yapasın gelir. Ben ikinci kızıma da dolap aldım ablasının dolabinda yer kalmadı sığmadı minnoşumun elbiseleri ayakkabıları .Ne yazikki nubu gorunmuyor ya... neyse cok acele etmeyeyim:) illa ogreniriz:)
Aslinda bazen hic ogrenmesem diyorum ne guzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?