Bnde 14. Haftya gircemm haftya gideym diyrm doktra baklmm.bebis norml haftasndan bi hafta ondeydi zatn belki ogrenrmm:)

Ultrason aleti eskidir,4d li ultrasonlarda görebilirsiniz

Tüm belirtilere göre erkekti, çin, rus, vs takvimlerine göre de erkekti, karnımın şekline göre de, her seye göre de.. Ama kızmış :) 14. Haftada kıza benzettim demişti ama erken diye ciddiye almamıştık. 18. Haftada kesindi artık. Ciddiye almamak lazım genellemeleri. Zaten yüzde elli ihtimal cinsiyet.

Erkek canim 14te kiza benzetti ozel doktor 18de erkege benzetti devlet hastanesindeki doktorum 20 de baska ozel hastaneye gittim erkek kesin dedi 22dede ayrintilim vardi erkek dedi
Hayırlıca gelsin bebiş canım :)) sağlıklı olsunlar inşlh

Benim doktorum yorum yapmadi da 12+2 de ikili testi yapan perinatolog teyze erkege benzetti. Benim icime de kiz doguyor ama bilemedim bakalim gorcez:) rus ve cin takvimi erkek diyo, ama belirrilerim kiza daha cok yyuyo hele yuzumun halini gorseniz:) inanilmaz cirkin bisey oldum:)

Erkeğe benzettiyse erkektir belirtilere bakma sen senin bebişin net nub resmî yoktu galiba öyle hatırlıyorum :)) Allah gönlüne göre versin inşlh

Ne yazikki nubu gorunmuyor ya... neyse cok acele etmeyeyim:) illa ogreniriz:)

Aslinda bazen hic ogrenmesem diyorum ne guzel olur:)
insan çatlar deli misin. Alışveriş yapasın gelir. Ben ikinci kızıma da dolap aldım ablasının dolabinda yer kalmadı sığmadı minnoşumun elbiseleri ayakkabıları .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…