Kiyafet degil de ben daha cok oda dekorasyonu kisminda bilmek isterim muhtemelen. Dekorasyon benim icin cok onemli... o yuzden unisex olma sansi daha azinsan çatlar deli misin. Alışveriş yapasın gelir. Ben ikinci kızıma da dolap aldım ablasının dolabinda yer kalmadı sığmadı minnoşumun elbiseleri ayakkabıları .
Aynen bak benim ilk kızda sadece oda takımını aldık perde falan diktirmemiştim boyatmamıştım. Şimdi ikincide kız olunca ve başka çocuk istemiyorum. Odayı boyattık. Perde siparişi verdim pembe fon . Mobilyalarımız bembeyaz zatenKiyafet degil de ben daha cok oda dekorasyonu kisminda bilmek isterim muhtemelen. Dekorasyon benim icin cok onemli... o yuzden unisex olma sansi daha az
Ben pembe mavi olayina karsiyim da:) yine de kizda kullanacagim renkle erkekteki farkli olacaktir:) sonra hastane odasi susleme organizasyonu var:) onemli seyler bunlarAynen bak benim ilk kızda sadece oda takımını aldık perde falan diktirmemiştim boyatmamıştım. Şimdi ikincide kız olunca ve başka çocuk istemiyorum. Odayı boyattık. Perde siparişi verdim pembe fon . Mobilyalarımız bembeyaz zatenduvar kağıdı falan şahane oldu :)) kız olacağını bilmesem acaba erkek mi diye odaya bişey yapamazdım ))
Bende senin tersin erkekse mavi kızsa pembe. Gerçi bunda kıyafetleri hep rengarenk aldım ilk kızımda hep pembeydi. Ayy hastaneyi masmavi yaparsın evini yatağınıza süslerSinBen pembe mavi olayina karsiyim da:) yine de kizda kullanacagim renkle erkekteki farkli olacaktir:) sonra hastane odasi susleme organizasyonu var:) onemli seyler bunlar
Bende senin tersin erkekse mavi kızsa pembe. Gerçi bunda kıyafetleri hep rengarenk aldım ilk kızımda hep pembeydi. Ayy hastaneyi masmavi yaparsın evini yatağınıza süslerSin
Ay resim at bakKonsept calisiyorum canim ben:) artik bilmem ne olur konseptim henuz karar veremedim:)
Atarim kuzu:) ben zaten sektordeyim uzun zamandir yapiyorum benzer isler. Kendi bebegime se kismet oluyor cok sukur:)Ay resim at baken sevdiğim işler bunlar :)) bende bebek şekerlerimi bitirip Ayça'n inşlh :))
Ay bizde fikirler ver nolur ya :))) bende hep kendim yapıyorum keçe kokulu taş sabun pike takımı falan ama fikir kıtAtarim kuzu:) ben zaten sektordeyim uzun zamandir yapiyorum benzer isler. Kendi bebegime se kismet oluyor cok sukur:)
İnternette cok ornek var ordanilham alabilirsin burdan ben ne desem bos olurAy bizde fikirler ver nolur ya :))) bende hep kendim yapıyorum keçe kokulu taş sabun pike takımı falan ama fikir kıt
Paylaş bizimle yaptıklarını mutlaka seni yazdım deftere unutmam adını :)) takipteyim.İnternette cok ornek var ordanilham alabilirsin burdan ben ne desem bos olur
Site adi vermek yasak sanirim ama web ditemi inceleyebilirsin markamiz mutlubalonPaylaş bizimle yaptıklarını mutlaka seni yazdım deftere unutmam adını :)) takipteyim.
kac haftaliktin sordugunda?Malesef söylemedi çok erken daha dedi
Öğrenme boşver:)) bana arkadaş olursun:)))Ne yazikki nubu gorunmuyor ya... neyse cok acele etmeyeyim:) illa ogreniriz:)
Aslinda bazen hic ogrenmesem diyorum ne guzel olur:)
sen neden ögrenmek istemiyorsun? Ben ögrenmek isterim benim icin farketmez ne olursa olsun saglikli olsun yeterki ama odasinin rengini alacagim seylerin rengini ona göre sececegim icin ögrenmek istiyorumÖğrenme boşver:)) bana arkadaş olursun:)))
Gerçktn farktmiyor yarı yarıyayım hala:)) bide oda falan yapmayı düşünmüyorum. Yani cinsiyetinn lazım olacağı bi durum henüz olmadı. Tek sıkıntı babamz bi kızım bi oğlum diyor o. Yoksa ben rahatm böyle:)sen neden ögrenmek istemiyorsun? Ben ögrenmek isterim benim icin farketmez ne olursa olsun saglikli olsun yeterki ama odasinin rengini alacagim seylerin rengini ona göre sececegim icin ögrenmek istiyorum
11 di canımkac haftaliktin sordugunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?