insan çatlar deli misin. Alışveriş yapasın gelir. Ben ikinci kızıma da dolap aldım ablasının dolabinda yer kalmadı sığmadı minnoşumun elbiseleri ayakkabıları .
Kiyafet degil de ben daha cok oda dekorasyonu kisminda bilmek isterim muhtemelen. Dekorasyon benim icin cok onemli... o yuzden unisex olma sansi daha az

Kiyafet degil de ben daha cok oda dekorasyonu kisminda bilmek isterim muhtemelen. Dekorasyon benim icin cok onemli... o yuzden unisex olma sansi daha az
Aynen bak benim ilk kızda sadece oda takımını aldık perde falan diktirmemiştim boyatmamıştım. Şimdi ikincide kız olunca ve başka çocuk istemiyorum. Odayı boyattık. Perde siparişi verdim pembe fon . Mobilyalarımız bembeyaz zaten duvar kağıdı falan şahane oldu :)) kız olacağını bilmesem acaba erkek mi diye odaya bişey yapamazdım ))

Ben pembe mavi olayina karsiyim da:) yine de kizda kullanacagim renkle erkekteki farkli olacaktir:) sonra hastane odasi susleme organizasyonu var:) onemli seyler bunlar

Ben pembe mavi olayina karsiyim da:) yine de kizda kullanacagim renkle erkekteki farkli olacaktir:) sonra hastane odasi susleme organizasyonu var:) onemli seyler bunlar
Bende senin tersin erkekse mavi kızsa pembe. Gerçi bunda kıyafetleri hep rengarenk aldım ilk kızımda hep pembeydi. Ayy hastaneyi masmavi yaparsın evini yatağınıza süslerSin

Atarim kuzu:) ben zaten sektordeyim uzun zamandir yapiyorum benzer isler. Kendi bebegime se kismet oluyor cok sukur:)
Ay bizde fikirler ver nolur ya :))) bende hep kendim yapıyorum keçe kokulu taş sabun pike takımı falan ama fikir kıt

Öğrenme boşver:)) bana arkadaş olursun:)))
sen neden ögrenmek istemiyorsun? Ben ögrenmek isterim benim icin farketmez ne olursa olsun saglikli olsun yeterki ama odasinin rengini alacagim seylerin rengini ona göre sececegim icin ögrenmek istiyorum

sen neden ögrenmek istemiyorsun? Ben ögrenmek isterim benim icin farketmez ne olursa olsun saglikli olsun yeterki ama odasinin rengini alacagim seylerin rengini ona göre sececegim icin ögrenmek istiyorum
Gerçktn farktmiyor yarı yarıyayım hala:)) bide oda falan yapmayı düşünmüyorum. Yani cinsiyetinn lazım olacağı bi durum henüz olmadı. Tek sıkıntı babamz bi kızım bi oğlum diyor o. Yoksa ben rahatm böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…