Tskr .. tahminlerinz tutyo muu bazilrida kiz dioBence erkek ola bilir
Sali gnu beli olcak haber edrim sizede ins dedin gbi olurBence erkek ola bilir
2 kez tahmin yapdim ben sadece tutmuşduTskr .. tahminlerinz tutyo muu bazilrida kiz dio
28 agustos cnm2 kez tahmin yapdim ben sadece tutmuşdu
En son adet ne zaman oldunuz bu arada?
bende içime dogani soyluyorum canım umarim senin gönlunde neyse o olur.
Tskrler inslh28 agustos cnm
Agustossa kizda ola bilir bu arada bende agustos hamilesiyim cinsiyyet hesaplamasina pek inanmam ama kiz çikti28 agustos cnm
Suan 12 hafta 13 hafta olunca ozeldeki gel dedi kesin soylicem cinsytini d3diAgustossa kizda ola bilir bu arada bende agustos hamilesiyim cinsiyyet hesaplamasina pek inanmam ama kiz çikti
Ama ultarsonuna bakinca sanki pipisi vardi ya banami öyle geldi 13haftada net soyluyorlar cinsiyyeti.
Ben 4aylik hamileyim sana soylemedilermi daha cinsiyyetini?
11 eylulde bebek olumusu yazior gebe hesaplmadaSuan 12 hafta 13 hafta olunca ozeldeki gel dedi kesin soylicem cinsytini d3di
ErkekBanda bakrmsnz
Iki kizim var cnm dua et inslh buda erkektir saglikli olsundaa onceAgustossa kizda ola bilir bu arada bende agustos hamilesiyim cinsiyyet hesaplamasina pek inanmam ama kiz çikti
Ama ultarsonuna bakinca sanki pipisi vardi ya banami öyle geldi 13haftada net soyluyorlar cinsiyyeti.
Ben 4aylik hamileyim sana soylemedilermi daha cinsiyyetini?
Erkek diyenler dha cok oldu inslh dediniz gbi cikar tskr .. tahminlerin tutar mi gnlde
Bilmem. Ben sadece tahmin ediyorum, gerisiyle ilgilenmiyorum.Erkek diyenler dha cok oldu inslh dediniz gbi cikar tskr .. tahminlerin tutar mi gnlde
Ayy beni de tahmin eder misiniizzzBen içime dogani soyledim canım yoksa bende net soyleyemem tabi gecen doktora gidince yanimda hamiş annelere cinsiyyet tahmini yapdim bence sizde kiz olur diye ikisindede kiz çikti
Tehmuz agustos annelerinde çogu kiz çikti benimde öyle
Kendim ultrason olunca pipisini gormedimondan daha emin oldum doktorda kiz bu dedi
InşAllah erkek olur canım en önemlisi saglikli olsunda haberdar et mutlaka benimde 13haftada net soylediler cinsiyyetiIki kizim var cnm dua et inslh buda erkektir saglikli olsundaa once
Kaç haftaliksiniz şu anAyy beni de tahmin eder misiniizzzHaziranda Allah kısmet ederse doğum :)
9 :))Kaç haftaliksiniz şu an?
Seninki ne cnsyti cnmInşAllah erkek olur canım en önemlisi saglikli olsunda haberdar et mutlaka benimde 13haftada net soylediler cinsiyyeti
Ilk çoçugum erkekti şu an kiz 4aylik hamileyimSeninki ne cnsyti cnm
Erkek diye bir geçti gönlumden umarim senin istedigin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?