Cinsiyeti en erken kaçıncı hafta öğrendiniz?

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
Ben 13 haftalık hamileyim..12 haftalıkken cinsiyeti belli değildi fakat bir akrabam 3 ay 1 haftlıkken kız olduğunu öğrenmiş..Cinsiyetini en erken kaçıncı kaftada öğrendiniz kızlar?

canım ben 16 haftalıkken öğrendım merak edıyorsun sanırım ben catlamıstım meraktan her hafta baska bir doktora gıderdım öğrenmek ıcın

valla bana 12.hafta da çok hareketli erkek olabilir dedi 16.haftada kıza benziyo çıkıntı görünmüyo dedi en son 20.haftada kesin öğrendim kız olduğunu ama hala herhan süpriz olabilir diyorum bi çok kişi duydum doğuma kadar kız bilipte doğumda erkek çıktığını yada tam tersini

12+3 ve 14+5 de % 90 kız dediler 16 haftada erkek olduğu kesinleşti yani benim gibi acele etme derim en güzel 16. haftada belli oluyor sonradan bir kız bir erkek demeleri insanı hangisi doğru acaba diye doktor doktor gezdiyor..

bana doktor 5 ayda öğrenirsin dedi:DDDD
töbe töbe bende ohhh doğsun ondan sonra görürüm anca dedim

13+1 de erkek olduğunu öğrendim 16+5 de kesin erkek dedi dr um
ama erken dönemlerde öğrenince sonradan değişebiliyo bi .çok arkadaşıma oldu kız dediler erkek erkek dediler kız çıktı :))

allah gönlüne göre versin..

cnm benim eski dr.um 12.haftada %80 erkek dedi. 16.haftada başka bir dr.a gitmeye başladım kız dedi. sonraki her kontrolümde kesin kız dedi.başka dr.a da gittim o da kız dedi. dünde detaylı usg randevum vardı kesin kız dendi. yani sen 16.haftayı bekle öğrenmek için.o zaman daha netleşiyor.

bana da 12.haftada erkek gibi gözüküyo demişti ve 16.haftada erkek olduğu doğrulandı.genelde 12. haftalarda görüyolar ama yanılmamak için pek söylemek istemiyolar.allah sağlıklısını versin de kız erkek hiiiç farketmez.

canim bence acele etme bekle 17-18/haftaya kadar.bence 16.hafta bile kesin olmuyo.bana 16 haftada yuzde yuz kiz eminim dedi dok.ole deyince alisveris yaptik biraz;hediyeler falan hep ona gore geldi..kendimi kiza alistirdim hani nede olsa kocamn oldu kesindir diye..20 haftada ayni doktora gittik demezmi bu oglan...halbuki doktor tecrubesz dicem ama sehirdeki en meshur dok.alinanlarin bazisini degistirdk bazisi kaldi//hediyelerde ole..dicem biraz sabret kesin konussa bile doktorlar sen kendini sartlama..nolur nolmaz..

Allah sağlıklı bebek versinde tabiiki cinsiyeti hiç önemli değil ama insan merak ediyor tabii..Birde bazıları 12.haftada öğrenmiş bile..Yani cinsi organı gözüküyor demekki..Neyse artık beklicem 16.haftayı..Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..

ben 14 haflıkken öğrenmiştim kız olduğunu sonra emin olmak için 16. haftamda başka bi doktora daha gittim o da yüzde yüz kız deyince içim rahatladı

arkadaşlar ben 17+3 üm geçen hafta dr a gittik daha erken dedi kesin söyleyemem kız gibi dedi bekleyin biraz daha dedi bu ay sonunda öğrenicz inş.21 haftalıkken yani merak ediyor insan.) bence hiç belli olmuyor haftası birde çocuğun duruşuna falan bağlı sanıyorum en güzeli garanti olsun derseniz beklemek en iyisi hayırlısı olsun sonuçta kız erkek farketmiyor

Back
X