Doğuma Hazırlık Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya ben de cok merak ediyorum. 13. Haftada devlet hastanesine gittim henüz öğrenmek için erken dediler. Şuan 14. Haftadayım çok merak ediyorum :anneadayı::KK200:

Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim baktı başta erkeğe benziyo ama kesin bişey diyemem dedi başta ama bebiş o kadar hareketliki her açıdan görme şansımız oldu ve galiba kesin erkek dedi bu kadar erken öğrenip doğru çıkan var mı
12. Haftada bir ihtimal kız olabilir dedi. Sonra ki muayenede kız dedi. Öyle :)

Suan 18. haftam bitiyor ve hala doktor net bisey soylemiyor kendini gostermiyor pek.
Buyuk ihtimal erkek diyor ama devlet oldugu icin normal yani pek ilgilenmiyolar doktoruna bagli biraz da.
Haftaya kendi doktoruma gidicem ozele muhtemelen orda kesinlesir.

12. haftada kızım olacağını öğrendim ve de öyle oldu 6 aylık prensesim şu anda. ALLAH analı babalı büyütsün inşaallah canım

Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim baktı başta erkeğe benziyo ama kesin bişey diyemem dedi başta ama bebiş o kadar hareketliki her açıdan görme şansımız oldu ve galiba kesin erkek dedi bu kadar erken öğrenip doğru çıkan var mı
bana 12. haftada erkek demişti ama 15 te kesin kız dedi.. şuan çok küçük bi kaç hafta daha bekle kesinleşir zaten

Benimde bu hafta kontrolüm var 12. Haftaya girdik. İnşallah bizde öğreniriz bu gidişimizde cinsiyetini

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Back
X