- Konu Sahibi burcuburak1907
15. Hafta da kız olduğunu öğrendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özele git canım devlet 4/5 aylıkken falan söylüyorYa ben de cok merak ediyorum. 13. Haftada devlet hastanesine gittim henüz öğrenmek için erken dediler. Şuan 14. Haftadayım çok merak ediyorum![]()
12. Haftada bir ihtimal kız olabilir dedi. Sonra ki muayenede kız dedi. Öyle :)Merhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim baktı başta erkeğe benziyo ama kesin bişey diyemem dedi başta ama bebiş o kadar hareketliki her açıdan görme şansımız oldu ve galiba kesin erkek dedi bu kadar erken öğrenip doğru çıkan var mı
bana 12. haftada erkek demişti ama 15 te kesin kız dedi.. şuan çok küçük bi kaç hafta daha bekle kesinleşir zatenMerhaba arkadaşlar 11 haftalık hamileyim bugün doktora gittim baktı başta erkeğe benziyo ama kesin bişey diyemem dedi başta ama bebiş o kadar hareketliki her açıdan görme şansımız oldu ve galiba kesin erkek dedi bu kadar erken öğrenip doğru çıkan var mı