Cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz ????

starr9

Canım ailem♥️
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
201
115
103
Güzel Anneler cok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini tabi oncelik saglikli ve hayirli olmasi ama insan oğlum mu olacak kızım mı diye merak ediyor? Ikili test yaptirmayacam en son iki hafta önce 10+4 de gittim kontrole ne zaman gitsem belli olur acaba siz ne zaman ogrendiniz?

15 haftalıkken öğrenmiştim :)

Canım bende 14. haftada öğrendim. özele gidersen 12. haftada zaten tahminde bulunuyor geneldede doğru çıkıyor :)
Bende çok merak ediyordum :D

Büyük ihtimalle erkek olmasi bu kadar erken belirmesine sebep olmuş hayirlisi ile kucağına alirsin inşallah
Doktoruna göre değişiyor. Çoğu doktor 16 haftdan önce erken söylemiyor. Ben taşındığım için 18. HaftA farklı bir doktora gitmiştim o da kız demişti mesela. 20. Hafta detaylı taramada kesinleşti. Ama ilk doktorum çok net konuşmuştu. Ekranı açtı oğlumuz olacak dedi direkt. 11. Haftdan sonra cinsiyet belli oluyormuş diye biliyorum. Çıkıntılar beliriyormuş. Belki seninkini de söyler doktorun.

Şu an Istanbul'da ailemin yanındayım daha bir ay burada kalacağım için zaten ikili test düşünmüyorum bi sıkıntım da yok o yüzden en erken ne zaman belli olacaksa ondan biraz daha zaman geçsin o zaman gideyim diye düşünüyorum su an 12+4 um biraz daha sabredeyim

Canım bende 14. haftada öğrendim. özele gidersen 12. haftada zaten tahminde bulunuyor geneldede doğru çıkıyor :)
Bende çok merak ediyordum :KK70:
Ablamin ve yengemin gittiği özel bi poliklinik var doktor iyiymiş oraya giderim haftaya giderim büyük ihtimalle :)

9.haftamızda içime erkek doguyor dedi doktorum ,11+6 da erkek gibi dedi,14+5 de kesinleşti :)

Güzel Anneler cok merak ediyorum bebeğimin cinsiyetini tabi oncelik saglikli ve hayirli olmasi ama insan oğlum mu olacak kızım mı diye merak ediyor? Ikili test yaptirmayacam en son iki hafta önce 10+4 de gittim kontrole ne zaman gitsem belli olur acaba siz ne zaman ogrendiniz?
Bende 13+2 de ogrendim ikili teste gittigimde ama %90 olarak söyledi %100 demiyorum dedi :anneadayı::halay:

Bir an önce öğrenmek istiyorum ve eşime de güzel bir şekilde söylemek istiyorum çok heyecanli :)

Allah herkese hayirli evlatlar versin hayırlısı ile kucagimiza alalım inşallah :)

Back
X