slm kızlar ben 3aylık hamileyim dün doktora gittik şükür bir sorun yok herşeyi ii çıktı ama cinsiyeti öğrenemedik
çok yaramaz olucak dedi doktor hiç durmuyor içerde bir oynuyor göstermedi kendini bir ay sonraya kaldı
bakalım sağlıklı olsunda allah gönlümdekini hayırlı kılsın ( erkek )
Allah gonlune gore versın cnm ılk cocugunmu olacak?
içimden erkek geçti bence erkek olacak ben gördümRabiim gönlünüze göre versin
inşallah erkek olur çok istiyorum rüyamda gördüm erkek oluyordu bakalım
slm kızlar ben 3aylık hamileyim dün doktora gittik şükür bir sorun yok herşeyi ii çıktı ama cinsiyeti öğrenemedik
çok yaramaz olucak dedi doktor hiç durmuyor içerde bir oynuyor göstermedi kendini bir ay sonraya kaldı
bakalım sağlıklı olsunda allah gönlümdekini hayırlı kılsın ( erkek )
inşallah erkek olur çok istiyorum rüyamda gördüm erkek oluyordu bakalım
al bi erkek sevdalısı daha öğrenirsin merak etmee....
hangi erkek isimleri benimki erkek sanırım dr öle soyledi.
aşkolsun sende ümidimi kırma yaaa çok heycanla nisanın 20 sini bekliyorum bakalım
yaaaa napıyım kızım var bide oğluşum olsa keske fena mı? olur kız olsada benim evladım tabi ama şimdi kızı tattık insan erkek de istiyor
ama önce hayırlı evlat versin hayırsız olduktan sanra kız olsa erkek olsa ne olur sağlıklı ve hayırlı
ıns cnm 7 VEYA 8 HAFTALIK USG RESIMLERI GENELDE DOGRU CIKIYOR CNM ELINE AL VE BAK BEBEK KESENIN SAGINDAMI SOLUNDAMI BIRDA YUVARLAK ET PARCASI GIBIMI YADA SEKILLI UZUN BIR SEYMI TAHMIN EDELIM SENDEDE BAKALAIM TUTACAKMI
Arkadaşlar merhaba
2 nisanda doktora gideceğim 3 ay 2 günlük olmuş olacak cok merak ediyorum acaba cinsiyet belli olurmu kimileri 2.5 aylııkken bile belli oluyor diyorlar hayırlısı tabi ama insan merak ediyor.. siz ce belli olurmu?
kızlar cevaplarınız için teşekkürler bakalım nisanın 20 sinde gidicem bakalımne diyecek cinsiyetiyle ilgili çok merak ediyorum hayırlısı sağlıklı olsn da benim kızım var bunuda erkek istiyorum rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?