Doğuma Hazırlık cinsiyeti öğrenemedik yaaaaa

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Arkadaşlar ben 3.ayımda doktora gittim ve doktor bana kesin değil ama %60 erkek dedi.Sonra 4.ayda başka bir doktora gittim ve bana kız dedi hemde kesin kız dedi.Sizce kesin kız mı,değişebilir mi?

sağlıklı olsunda ne olursa olsun ben şartlandırmıyorum ama eşim oğlum diye seviyor bende uyarıyorum belki kızdır deme öyle diye olsun kızımda olsun oda cnım benim diyor hayırlısı hayırlı evlat versin rabbim

ben de 13+2 deyim ve 4 gun once doktora gıttık bellı degıl dedı.cok hareketlıydı bebek vidosunu ızleyen erkek bu dıyor ama hayırlısı bakalım..

Ultrason görüntülerini iyi yorumlayan bir sağlıkçı olarak cinsiyet tayinlerini en net 20.hafta öğrenebileceğinizi söyler bunu da başta kendisi yaşayan birisi olarak garantisini verebilirim.Bebek eğer erkekse ve testis oluşum sürecini erken tamamlayıp vücuttan dışarıya doğru düşmüşse 12.haftada bile öğrenebilirsiniz.Kız ise 20.haftaya kadar beklemenizi öneririm.Birçok gebemiz 20. haftada pembeleri iadeye gittiler.Ben 16 haftalıkken gittiğimde doktor kızın var dedi ben de görüyorum dedim.gerçekten pipi mipi yoktu,hemen annemlere telefonlar edildi pembeler alındı,kız isimleri listelendi.20. haftaki kontrolümde ekrana bakmamla donmam bir oldu,eşim korktu noldu neden öyle bakıyorsun dedi ama ben sadece "erkekmişşş" diyebildim,o yüzden beklemenizi öneririm.

bugun itibariyle tam 14. haftadayiz. (14+0) 22si de ikili test icin gittik dr.umuz kizimizin olacagini mujdeledi. ertesi gun annemlere gittik karnimda agri vardi endiselendik orda da aile dostumuz bir doktora gittik kendi klinigi var inceledi sukur bisey yokmus bizim evhamimizmis o da 3 ve 4 boyutlu ultrasonla izledi ve kizimizin olacagini mujdeledi..

ne derlerse desinler kiz- erkek sanirim ayni mutlulukla karsilayip mutluluktan aglardim nitekim oyle oldu :) simdi kugu kizim diye seviyorum, narin incecik uzun boynu minicik burnu... can parcam.. bir ay sonra yok kiz degilmis erkekmis deseler de yine ayni mutlulukla ne azalir ne artar ayni sevgiyle ayni ozlemle kucagima alacagim gunu bekleyecegim.. Allah'im hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin kzi da erkek de bir.. ikisi de canimizin sevdigimiz adamin eslerimizin parcasi.

ben de 13+2 deyim ve 4 gun once doktora gıttık bellı degıl dedı.cok hareketlıydı bebek vidosunu ızleyen erkek bu dıyor ama hayırlısı bakalım..

benimkide çok hareketliydi göremedik bende 14 haftalığım en iyi 16 haftalıkken yani 4 aylıkken öğreniliyormuş bende bu ayın 20 gidicem sabırsızlıkla bekliyorum bakalım sağlılı olsunda

sola yapismis duruyorsa 8 haftanizda oglusunuz yolda :)

benimde allah bağışlasın 3,5 yaşında bir kızım var şimdide 24 hft hamileyim 17 hft özel bi dr ğittim kız dedi 20 hft ayrıntılıya girdim erkeğe benziyor dedi 24 haftalıkken yani dün gittim net olmamakla kıza benziyor dedi çok karmağışım ilk gebeliğimden farklı yaşıyorum cinsiyet farklı gibi yoğun bir his var içimde artık net öğrensekte alışverişe başlasak diyorum eşim buda kız olsun çok istiyor allah sağlıklı bir çoçuk nasip etsin ama cinsiyetini net bilsek daha iii olacak sanki insan hayal biler kuramıyo uykularım kaçtı

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben 3.ayımda doktora gittim ve doktor bana kesin değil ama %60 erkek dedi.Sonra 4.ayda başka bir doktora gittim ve bana kız dedi hemde kesin kız dedi.Sizce kesin kız mı,değişebilir mi?

ya bu cinsiyet konusunda son ana kadarki yorum farklılıkları çok enteresan geliyor bana ben de hala emin değilim kafamı karıştırıyor dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…