- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli
-
Ögrendinizmi cinsiyetini?Benim daha bi haftam var :)
Ogrendim canom hatta yazdim da ama baska konuya yazmisim..Ögrendinizmi cinsiyetini?
Ogrendim canom hatta yazdim da ama baska konuya yazmisim..
Rabbim nasip ederse benim de Pasam geliyorr ❤[/QUOTEhayirli olsun saglikla dogsun insallah. Kacinci haftada ögrendin ? Doktor bana sadece tahminde bulundu 14. haftada
netlesir bence canim. Kizimdada 13. haftada kiz gibi dedi 20. haftada kiz oldugu netlesti. Bunada erkege benziyor dedi 14. haftada bidahakine ne dicek bakalim:)Bana da önce erkek sonra kız tekrar erkek dedi doktorlar farklıydı 19.haftamdayım haftaya randevum var umarım netleşir
Insallah:) ikinci bebegin mi? Benim 3. :))Aynen kızımda 13.haftada kız demişti hep öyle devam etti bunu çok merak ediyorum 20.haftada tam netleşir ikimizinkide yazarız buraya
Maşallah Allah bağışlasın benim 2.bebeğim ama 3 olsun isterimInsallah:) ikinci bebegin mi? Benim 3. :))
Evet iki kizim var:) kucuk kizima 13. haftada kiza benziyor demisti simdi de ayni doktor bu bebegime %90 erkek dedi. Insallah dogrudur:b insan her ikisinden de istiyor iste. Ama en önemlisi saglik tabiki Allah hayirlii olani versin. Sanada kacinci haftada erkek dedi bide yüzde vermediMi?Maşallah Allah bağışlasın benim 2.bebeğim ama 3 olsun isterimsenin diğerleri kız mı evladın kızı erkeği olmaz tabii bizim ki merak işte geçen yıl kuzenime 7.ayına kadar kız demişlerdi meğer pipisini görememişler hiç belli olmuyo bu işlerr
Bana aynı doktor o sıra kayseride annemlerin yanındaydım 14.haftama kadar erkeğe benziyor dedi doktor çok tecrübeli biriydi buraya geldim 15.haftada yüzde 90 kız dedi doktoru sevmemiştim 17.haftada kesin erkek dedi bi doktor ama emin olamadım ben usg resmi vermedi bu cuma yine aynı doktora gidecem devlette çok karışık yaa yazarkende şaşırdımmEvet iki kizim var:) kucuk kizima 13. haftada kiza benziyor demisti simdi de ayni doktor bu bebegime %90 erkek dedi. Insallah dogrudur:b insan her ikisinden de istiyor iste. Ama en önemlisi saglik tabiki Allah hayirlii olani versin. Sanada kacinci haftada erkek dedi bide yüzde vermediMi?
Bana da göstermedi acikcasi bebegim cinsel organini. Sadece erkek dedi anlamadim ordada sormayi unuttum.Bana aynı doktor o sıra kayseride annemlerin yanındaydım 14.haftama kadar erkeğe benziyor dedi doktor çok tecrübeli biriydi buraya geldim 15.haftada yüzde 90 kız dedi doktoru sevmemiştim 17.haftada kesin erkek dedi bi doktor ama emin olamadım ben usg resmi vermedi bu cuma yine aynı doktora gidecem devlette çok karışık yaa yazarkende şaşırdımm
doktor sadece erkege benziyor dedi cinsel organini hic gostermedi bebegin. Kizimda iyi göstermisti burda iki cizgi var bu kiz demek falan demisti. Bende bu sefer soylemedim gösterin, unuttum:/Bana aynı doktor o sıra kayseride annemlerin yanındaydım 14.haftama kadar erkeğe benziyor dedi doktor çok tecrübeli biriydi buraya geldim 15.haftada yüzde 90 kız dedi doktoru sevmemiştim 17.haftada kesin erkek dedi bi doktor ama emin olamadım ben usg resmi vermedi bu cuma yine aynı doktora gidecem devlette çok karışık yaa yazarkende şaşırdımm
Bende valla herkese kizim olacak diyordum emindim :)). Bunda bilmiyrum hic bir sey hissetmiyorum doktor öyle diyince. Cunku kizimda yanilmamisti, belki erkektir diyorum ama sonradan buradan goruyorum cogu kisinin yanilma olmus :/ birdahaki randevum 24. hafta olana kadar. Daha iki bucuk ay var nasil sabredecem bilmiyorum:)))Kesin görüntü iste bu sefer bende öyle yapıcam inşallah içene ne doğuyo bence annelar tahmin edebiliyo kızımda biliyodum hep kızım diye seviyodum
Oo daha çok varmış 24.haftada netleşir bende internetten çok araştırdım etrafımda baktım genelde erkek bebekler çok karışıyo pipi görülmeyince kız diyolar 7.8.ayına kadar kız sananlar var beklmek zor Allahım sağlık versinn gönlümüze göre versinnnBende valla herkese kizim olacak diyordum emindim :)). Bunda bilmiyrum hic bir sey hissetmiyorum doktor öyle diyince. Cunku kizimda yanilmamisti, belki erkektir diyorum ama sonradan buradan goruyorum cogu kisinin yanilma olmus :/ birdahaki randevum 24. hafta olana kadar. Daha iki bucuk ay var nasil sabredecem bilmiyorum:)))
Insallah en önemlisi saglikli olmalari.Oo daha çok varmış 24.haftada netleşir bende internetten çok araştırdım etrafımda baktım genelde erkek bebekler çok karışıyo pipi görülmeyince kız diyolar 7.8.ayına kadar kız sananlar var beklmek zor Allahım sağlık versinn gönlümüze göre versinnn
Bugün ki kontrolde doktor kesin demiyorum ama kızın olacak dedi bu doktorum 3 hafta önce erkek demişti bana bu sefer kız dedi ayrıntılı usgde netleşir dedi ama bence kızım olacak sen naptın canımInsallah en önemlisi saglikli olmalari.
Ben daha gitmedim doktora. Hayirlisi olsun canim ssana ilk önce erkek demisti degilmi doktorun?Bugün ki kontrolde doktor kesin demiyorum ama kızın olacak dedi bu doktorum 3 hafta önce erkek demişti bana bu sefer kız dedi ayrıntılı usgde netleşir dedi ama bence kızım olacak sen naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?