cinsiyeti öğrenenlerin Haftanıza göre bebek öndemi gidiyor yoksa geridenmi geliyor

Bende annenin babanın genetigiyle alakalı olduğunu hiç zannetmiyorum kusura bakma. O zaman bütün hamileliklerim onden yada geriden gitmeliydi. Kızım başlarda hep geriden geldi. Şuan ki bebeğim 4 gün önde gidiyo Dr.â sordum neden diye Oda 4 gün erken yumurtlamissin dedi. Ama genellikle erkek bebeklerin önden gittiği dogru bi tespit bence ama %100 değil
Beninde kizim çok küçüktü hala şimdiki ultroson ile karsilastiriyorum suan önden gidiyoruz erkek

Valla şaşırdım ama doğru gibide geldi şimdi çünkü benim oğlanlar da hep 1 veya 2 hafta önden giderlerdi şimdi hamileyim 6 haftalık bakalım bu nasıl olacak

Merhaba arkadaşlar bebeğinizin haftasına göre uyumlumu ? öndenmi gidiyor yoksa geridenmi geliyor?

Duyduğuma göre erkek bebekler önden gidiyormuş, kız bebekler geriden geliyormuş haftasına göre, bende çok merak ediyorum cinsiyetini bebeğimin

Özellikle ilk 5.6. 7. haftalarda doktor hesapladığında nasıldı ?
Şuan hamileyim ve hcg çok yüksek olduğu halde kese gozukmedi ve 6+4 de de iki gün gerideydi.....inşallah kizdir

Kız bebek önden gidiyor bunların bilimsel hiçbir gerçekliği yok tek tutan cinsiyette nub teorisi çünkü doktorlarda 12. Haftada ona bakarak cinsiyet tahmini yapıyorlar

Bende sat'a göre 16 haftalık hamileyim ancak bebeğim 18 haftalık görünüyor. 2 hafta önden gidiyoruz ve erkeğiz.

Bebeğim 7 gün önden gidiyor ve kızım olacak inşallah.
Sanırım erken yumurtladım.

Kız bebek önden gidiyor bunların bilimsel hiçbir gerçekliği yok tek tutan cinsiyette nub teorisi çünkü doktorlarda 12. Haftada ona bakarak cinsiyet tahmini yapıyorlar
Bilimsel açıklaması şöyle var çocuk boy kilo çizelgesine bakın aynı yaşta olupta kız erkek boy kilo farklı yazılmış eger fizikleri aynı olsaydı kız erkek diye ayrı ayrı yazılmazdı

Benim oğlumda 1 hafta önden gidiyodu hatta doktorum 1 hafta erkene aldı doğumunu onun dedigindende 1 hafta erken doğdu.Bence gelişim degilde fizik yapısı diyelim kızlar erkeklere göre daha narin yapılı oldugu için geride görünüyo

ayy çok seviniyorum herkesde tutuyor demek :)) maşallahh paşana

kesin erkek mi canım senin ? senin durum gerçekten ilginç, bakalım başkaları neler yazacak, allah sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin inşallahh

evet özellikle ilk 3-4 ay önden giderse erkek geriden giderse kız diyorlar
Seninki nasıldı ve cinsiyeti ne çıktı merak ettim

Cinsi

Cinsiyetiniz belli oldumu cnm

selam canım,

belli olmuştu okumuştum. oğlu olacakmış bende aynı şeye takıldım takip etmiştim :)
kız çocukları ününde yada geriden gelirmiş benim de aynı gününde gidiyor. oğlum bazen 1 bazen 2 hafta ilerideydi ilk hamileliğimde :)

merhaba , bende 7+0 iken keseyı gormeye gıttıgımde doktor kucuk dedı yeterı kadar buyumemıs demıstı. pazartesı tekrar gıdıcem bakalım neolacak daha kalp atısını bıle duymadık ama ınsallah bı sorun yoktur. gerıden gelıyorsa bende tutacakmı bakalım :) bana hep erkek gbı gelıyor ama kısmet

Back
X