cinsiyeti öğrenenlerin Haftanıza göre bebek öndemi gidiyor yoksa geridenmi geliyor

Evet canim ogullarima bi oğul daha katıyorum :nazar::KK200::anneadayı:hayırlısıyla....senin
Canim kesin belli oldumu senindemi Ücüncü Oglun olcak? Bende seni merak ediyodum,
Aslinda daha erken degilmi kuzum yanilma olabilir gibi.. Allahim saglikla kucagina almak nasip etsin insallah hayirli evlat olsunlar. Bizim kismetimizde Kiz yok galiba :(

Canim kesin belli oldumu senindemi Ücüncü Oglun olcak? Bende seni merak ediyodum,
Aslinda daha erken degilmi kuzum yanilma olabilir gibi.. Allahim saglikla kucagina almak nasip etsin insallah hayirli evlat olsunlar. Bizim kismetimizde Kiz yok galiba :KK43:
Evet canim kısmetim izde kız yokmuş...sağlıklı hayırlı olsunlarda napalim bizde torun severiz:oha::KK70:kesin erkek yani benimkide.....

Evet canim kısmetim izde kız yokmuş...sağlıklı hayırlı olsunlarda napalim bizde torun severiz:oha::KK70:kesin erkek yani benimkide.....
öyle canim maalesef kismet degilmis, ben bilsemki dördüncü Kesin Kiz olcak kesin denerim.. Ama iste garantisi yok :(
Hayirlisi olsun hakkimizda..

Merhaba yıllar olmuş ama ilk haftalardan beridir mi kızınız önde gidiyordu şimdi sanırım 10 yaşında falandır.kilolu mu doğdu acaba

Back
X