- 21 Ekim 2024
- 1.972
- 4.819
- 48
- Konu Sahibi neandertallerden biri
-
Göbekten kılo aldıysan erkek ama yaygan bir göbegin varsa kızArkadaşlar 17 haftalık hamileyim. devlet hastanesine gidiyorum kontrole. Ne zaman gitsem cinsiyeti belli mi desem henüz çok erken diyorlar bugün yine gittim çok erken annesi dedi doktor. Detaylı ultrason da öğrenebilir işim ona da 1 ay var hatta 1ay 1 hafta sanırım. Söylemedikçe merak saldı içimi 12-13 haftalıkken bi fotoğraf çekmiştim ekrandan onu paylaşacağım fikrinizi söyler misiniz acaba ?
Benim göbeğimde yayvan baya hiç anlaşılmıyor hamile olduğumGöbekten kılo aldıysan erkek ama yaygan bir göbegin varsa kızgerçekten bu hemen hemen dogru bir tespit
Devlet hastanesi konusunda çoğu yer gerçekten kötü .ama güzel işini düzgün yapanlarda var tabiki
Gönlüne göre olsun inşallahSöyleyenleri alnından öpesim geliyorAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hadi hayırlısı inşallah teşekkür ederim tahmin için
Ben de kız hissettim sizdeBenim göbeğimde yayvan baya hiç anlaşılmıyor hamile olduğum
Evet kızBen de kız hissettim sizde
Yani umarım öyledir kanamada nasıl şikayetler oluyor acaba bi araştırayımİçinize boşuna kuşku düşmesin bence kanama alanını söylemeyecek kadar da kafayı yememişlerdir öyle bişey olsa kesin söylerlerdi
Ya göbekten aldım 7 aylık gibi hamileyim o kadar öndeki utanıyorum 17 haftalık hamileyim demeyeGöbekten kılo aldıysan erkek ama yaygan bir göbegin varsa kızgerçekten bu hemen hemen dogru bir tespit
Devlet hastanesi konusunda çoğu yer gerçekten kötü .ama güzel işini düzgün yapanlarda var tabiki
Benimde bu nasıl göbek yarın doğuracaksın sanki diyorlar bende saklamaya çalışıyorum açıkçasıEvet kıziş yerindekiler niye karnın çıkmadı diye moralimi bozup duruyorlar
Kilo durumunuz nedirYa göbekten aldım 7 aylık gibi hamileyim o kadar öndeki utanıyorum 17 haftalık hamileyim demeye
4 kilo aldımKilo durumunuz nedir
Yolunuz daha var yemenize dikkat edin çatlak probleminizede dikkat edin bende 29.haftadayım4 kilo aldım
Evet maşallah size de hareketliyim aslında ama aldım vallahiYolunuz daha var yemenize dikkat edin çatlak probleminizede dikkat edin bende 29.haftadayım
Muz avakado ceviz kaşar ıspanak bebişe kılo aldırır birde yumurta tabi rutininiz olsun sağlıcakla kavuşunEvet maşallah size de hareketliyim aslında ama aldım vallahi
Yaa teşekkür bilgiler içinMuz avakado ceviz kaşar ıspanak bebişe kılo aldırır birde yumurta tabi rutininiz olsun sağlıcakla kavuşun
Erkek bebeklerde çabuk çıkıyor öne doğru sivri oluyorBenimde bu nasıl göbek yarın doğuracaksın sanki diyorlar bende saklamaya çalışıyorum açıkçası
Benim öyle şuan hayırlısı olsun inşallahErkek bebeklerde çabuk çıkıyor öne doğru sivri oluyor
Perinatolojiden doktor yeşil alan açmadığı sürece alamıyorum. Hiç kanamada yaşamadım şuana kadarDevlet hastanelerinde surec nasil bilemiyorum ama dedigim gibi cihazdan kaynakli sorunda olabilirde siz yinede bir (alabiliyorsaniz) perinatolojiden randevu alin.
Hic kanama yasadiniz mi?
Muhtemelen ben yaniliyorumdur, kanama olurdu zaten, Allah saglikla sihhatle evladiniza kavuşmak nasip etsinPerinatolojiden doktor yeşil alan açmadığı sürece alamıyorum. Hiç kanamada yaşamadım şuana kadar
Çok teşekkür ederim sağolunMuhtemelen ben yaniliyorumdur, kanama olurdu zaten, Allah saglikla sihhatle evladiniza kavuşmak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?