• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyeti tam öğrenmemek

beyzaa02

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
44
Puanlar
3
Arkadaşlar 11 haftalikken kemik yapısı olarak erkeğe benziyor dedi doktor.. sonra 15 de tekrar gittiğimde kordon var orada dedi yanıltabilir bdedi kız gibi dedi .. bende daha net ve kesin olsun diye 16 da özele gittim doktor baya bir baktı o kordon kız bu dedi 🤷 ben gene guvenedim 17+3 hafta dayım başka bir doktora gittim vee buda o kordon değil erkek bu dedi 😮😮😮😮 nasil yani dedim şaşkınım hala herhalde öğrenemeyecegim doğana kadar

Başına gelen var mı daha önce

detaylıda öğrenirsiniz.

Arkadaşlar 11 haftalikken kemik yapısı olarak erkeğe benziyor dedi doktor.. sonra 15 de tekrar gittiğimde kordon var orada dedi yanıltabilir bdedi kız gibi dedi .. bende daha net ve kesin olsun diye 16 da özele gittim doktor baya bir baktı o kordon kız bu dedi 🤷 ben gene guvenedim 17+3 hafta dayım başka bir doktora gittim vee buda o kordon değil erkek bu dedi 😮😮😮😮 nasil yani dedim şaşkınım hala herhalde öğrenemeyecegim doğana kadar

Başına gelen var mı daha önce
Özel hastanedeki ultrasonlar daha net gösteriyor bence o doktorun dediğine güvenirdim ben olsam. Ama detaylı ultrason daha doğru sonuç verir

Back
X