Cinsiyetimi birlikte tahmin edelim :)

yldrmkubra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
11
0
1
Merhaba bayanlar ilk gebeliğim oldukça zor geçti. Mide bulantısı halsizlik sürekli uyku dolgun göğüsler derken bir kızım oldu. Suan ikinci bebeğime hamileyim. Düzensiz bir adetim olduğu icin Hamile olduğumu bile farketmedim 8. Haftada farkettim ve hiçbir belirtim yok sadece hafif usutunce midemde azıcık Bi bulantı hissettim ve hemen geçti. İlk gebeligime göre çok rahat geciyor. İlki kız olduğu için şuan erkek istiyorum tabi sağlıkla olması dielgi ile Böyle bir durumu yaşayan var mı?

Merhaba bayanlar ilk gebeliğim oldukça zor geçti. Mide bulantısı halsizlik sürekli uyku dolgun göğüsler derken bir kızım oldu. Suan ikinci bebeğime hamileyim. Düzensiz bir adetim olduğu icin Hamile olduğumu bile farketmedim 8. Haftada farkettim ve hiçbir belirtim yok sadece hafif usutunce midemde azıcık Bi bulantı hissettim ve hemen geçti. İlk gebeligime göre çok rahat geciyor. İlki kız olduğu için şuan erkek istiyorum tabi sağlıkla olması dielgi ile Böyle bir durumu yaşayan var mı?
Erkek olabilir. Çünkü farklı belirtiler. Saglıkla alın kucagınıza.

Bende şuan hamileyim henüz cinsiyet belli değil. Benimde ilki kız olduğu için gönül tabiki erkekten yana rabbimin takdiri. Ama benim her iki hamileliğim de aynı gibi hiçbir fark göremedim. Ne bulantı ne kusma iştahım açıldı göğüslerde hassasiyet yani herşey aynı 😊 tek fark biz ilk çocukta sık ilişkiye girdik bu hamileligm plansız oldu tek korunmasız ilişkiden oldu bilemiyorum hayırlısı Allah gönlümüze göre versin inşallah 🤲🏻

Back
X