Cinsiyetin anlasilmamasi normal mi?

1kubrae

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
63
42
88
33
Arkadaslar 19+2de detayli ultrasona gittim. kordon yuzunden bebegin cinsiyetini goremediler ve bi gun sonra bidaha gittim cikolata vs de yedim yine kordon yuzunden goremediler. bu durum normal mi hic yasayan oldu mu?? yani detayli da nasil anlasilmaz anlamadim

Kordon bebeğinizin o bölgesini kapatıyorsa eğer detaylıda olsa görünmez çünkü orası kapalı

Kordon bebeğinizin o bölgesini kapatıyorsa eğer detaylıda olsa görünmez çünkü orası kapalı
anladim ben de onlarin beceriksizligi mi diye dusundum. peki sizce 20 hafta oldu neredeyse normal mi bu? yani be bebek hep boyle durursa buyuk ihtimalle goremicem bende 22.hafta bidaha gitmeyi dusunuyodum

anladim ben de onlarin beceriksizligi mi diye dusundum. peki sizce 20 hafta oldu neredeyse normal mi bu? yani be bebek hep boyle durursa buyuk ihtimalle goremicem bende 22.hafta bidaha gitmeyi dusunuyodum
Normal canım bunun haftayla alakası yok ki cinsiyetini göstermiyor yani kordondan dolayı kordon çekilirse anca görülür. Bebeğinizin hareketleri yavaş yavaş artacak zaten o zaman kordonu çekebilir oradan. Tekrar ücret ödeyip detaylıya gitmeyin bence rutin kontrole gittiğiniz doktorunuzda söyler

Detaylı değilde normal baska bir doktorada gidebilirsiniz yinede içiniz rahat etsin o da aynı şeyi söylerse yapacak bir şey yok mecbur kordonu oradan çekmesini bekleyeceksiniz🤷🏼‍♀️

Normal canım bunun haftayla alakası yok ki cinsiyetini göstermiyor yani kordondan dolayı kordon çekilirse anca görülür. Bebeğinizin hareketleri yavaş yavaş artacak zaten o zaman kordonu çekebilir oradan. Tekrar ücret ödeyip detaylıya gitmeyin bence rutin kontrole gittiğiniz doktorunuzda söyler
haklisiniz cok tesekkur ederim :)

Back
X