Doğuma Hazırlık Cinsiyetini belirleyip hamile kalmak isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gulyhas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
683
13
96
46
Manisa
Merhabalar ben başka bir takvim daha buldum , daha önce herkesde tuttuğu söyleniyor ancak gelecek tarihler için bilgi verebiliyorum geçmiştekiler için bilinmiyor.Bend eçok merak ediyorum herkes için acaba tutacakmı diye bende deneyeceğim önümüzdeki aylarda isityorum. ancak bu uzun vadede anlayabileceğimiz bir durum, yani hamile kalacağızda cinsiyeti belli olacakda doğru veya yanlış diyebileceğiz.en az 4 ay sonra buradan netleşecektir herşey sabırlı iseniz ve denemek isterseniz bakabiliriz beraber

Eşinizin ve sizin doğum tarihleriniz ( ay ve yıl)gerekli sadece, takvimde ayları hesaplıyor .Öncesini hesaplayamıyorum sadece bundan sonrasını hesaplayabiliyorum.Ne kadar doğru yada yanlış bilemiyorum sadece doğruluk payını ölçmek isityorum buradan , dediğim gibi en az 4 ay sonra görebileceğiz sonuçları.

canım bende meraklandım şimdi benim haziran.1982 eşimin temmuz 1980 hesaplarsan çok sevinirim bu yaz hamile kalmak istiyorum inşallah

Slm arkadaşlar buraya cinsiyetini öğrendikten sonra yazarsanız çok sevinirim en azından test etmiş oluruz, eğer tutarsa belki 2. yada 3. bebeklerde deneriz istediğimiz cinsiyette bebek sahibi olmayı :)

ben daha evlenmedm ama düğünüm 2 ay sonra bana da bakabilir misin????

BEN 19.03.1989 EŞİMİN 16.10.1983

ŞİMDİDEN TŞK.LER

Back
X