Doğuma Hazırlık Cinsiyetini belirleyip hamile kalmak isteyenler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kaydirigubbakcemile3hehe okuyunca farkettın cok komık olmus ama dogru bılmıssın bu neye gore yaa mesala 2010 da hamıle kalırsanmı yoksa dogum yapıcagın tarıh ne zamana denk gelıyor ona goremı anlıyamadım
hamile kalacağın ay bu yerimseniben

vallahmi bunlar vesile canim takdir tabbiki rabbimden ayy inss tutarr yaaaa
bu ne kan yenilenmemi :)
evet kan yenileme olması lasım

canım sen kız istiyordun galiba senin bu yıl 2011 ve 2012 aralık hariç hep erkek (bu takvim benim olmalıydı :çok üzgünüm: ) 2013 kız 2014 erkek

tesekkurler tatlım yani benım 2011 hep kızmı şimdi dogrumu anladım benakannehir:lepi:

selam.. benim doğum tarihim 31.01.1980 eşimin doğum tarihi 23.04.1980 banada bakabilirmisin ?? 6 yaşında bi oğlum var kızımın olmasını istiyorum cevabını bekliyorum...a.s.

tesekkurler tatlım yani benım 2011 hep kızmı şimdi dogrumu anladım benakannehir:lepi:
hayır canım 2011 erkek

selam.. benim doğum tarihim 31.01.1980 eşimin doğum tarihi 23.04.1980 banada bakabilirmisin ?? 6 yaşında bi oğlum var kızımın olmasını istiyorum cevabını bekliyorum...a.s.
mrb son olarak sanada bakayım diğer ilgilenen arkadaşlar sayfa 28 de mısra arkadaş linkini vermiş oradan bakabilirler takvim seni duymuş 2010 kız,2011 tüm yıl kız 2012 ağustosa kadar kız eylülden sonra erkek 2013 temmuza kadar erkek ağustostan sonra kız 2014 kız :ecrin_bebek:

Selam,
Benim esim bu yaz, trigliserid ve kan fazlaligindan araliklarla 2 unite kan verdi. Simdi onun kani yenilenmis sayilir mi _? Dogumlar vs. de sayiliyor kadinda bildigim kadariyla.. Benim iki kizimda da tuttu..

İlginç bi konuymuş:)bana mesaj geldi öyle gördüm.ben ağustosda sperm sayısı yetersizliğini öğrendim eşimde ki eylül-ekimde tüp bebek denedim ilk denemem başarısız.bu ay aşılama deneyeceğim.sonra olmadı aralıkda tekrar tüm.benim durumumda olan tüm arkadaşlar için bu konuyu düşünmek bile lüks.Sağlıkla olsunda Rabbim hayırlısıyla verisnde...Ama ilginç geldi yazayım bende bakarsanız eşim 01.04.1975 ben 22.03.1985 Bu arada hiçde umutsuz diilim ölede anlaşılmayayım:)Rabbim ol der olur vakti değildir tek inancım bu.Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.Bu arada hamiş görümcemin tarihlerini vereyim bi de ona bakın 2 haftaya belli olur onun cinsiyeti.16 haftalık hamiş.06.10.1977 görümcem eşi 23 06 1971:)

ben aranıza yeni katıldım rica etsem banada bakar mısınız?eşim 05.02.1976 ben 03.04.1980
şimdiden teşekkürler:26:

s.a benım 08.11.1982
eşimin 27.02.1983
bır oğlum var 2.si kız olsun istiyoruz inş. sağlıklı ve hayırlı bakabılırmısınız

Back
X